2025年暑假作业南方出版社四年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业南方出版社四年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
八、阅读理解。
Hi! Welcome to my shop. Many things are on sale(大减价) today. All socks and gloves are four yuan. They are very cheap. We have many cheap hats and sweaters. They are red, blue, white and more. A hat is only eight yuan. A sweater is thirty yuan. Scarves are cheap and nice, too. A scarf is only ten yuan. We have many pretty colours for you.
根据短文内容,完成下列句子。
1. Many things are ______ ______ in the shop.
2. A pair of socks and a pair of gloves are ______ yuan.
3. A ______ is ten yuan.
4. Two sweaters are ______ yuan.
5. Scarves are ______ and nice.
Hi! Welcome to my shop. Many things are on sale(大减价) today. All socks and gloves are four yuan. They are very cheap. We have many cheap hats and sweaters. They are red, blue, white and more. A hat is only eight yuan. A sweater is thirty yuan. Scarves are cheap and nice, too. A scarf is only ten yuan. We have many pretty colours for you.
根据短文内容,完成下列句子。
1. Many things are ______ ______ in the shop.
2. A pair of socks and a pair of gloves are ______ yuan.
3. A ______ is ten yuan.
4. Two sweaters are ______ yuan.
5. Scarves are ______ and nice.
答案:
1. on sale;2. eight;3. scarf;4. sixty;5. cheap
九、小调查。物价上涨已经影响到了每个人的日常生活,调查一下你身边的物品的价格,如文具、水果、衣物等,并用柱状图的形式来统计你的调查结果。

答案:
补充其他文具的价格变化,比如铅笔、蜡笔、橡皮等。
查看更多完整答案,请扫码查看