2025年赢在起跑线快乐暑假四年级英语人教版河北少年儿童出版社
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年赢在起跑线快乐暑假四年级英语人教版河北少年儿童出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
七、读句子猜谜语,给句子匹配正确的图片。
(
(
(
(
(
(
D
)1. It's rainy outside. When you need to go out, please take it.(
A
)2. It's big and clean. We can have computer classes here.(
E
)3. It's a kind of animal. People can get eggs from it.(
B
)4. It's a type of clothes. Girls like to wear it in summer.(
C
)5. It's a kind of vegetable. It's orange and healthy.
答案:
1. D 2. A 3. E 4. B 5. C
八、选择正确的选项补全对话。
Mary:1.
Julia: It's 12 o'clock. It's time for lunch.
Cook:2.
Mary: We would like some tomatoes, chicken and rice. 3.
Cook: They're 8 dollars.
Mary: OK. Here you are.
Julia:4.
Mary: No, we can't. It's snowy outside.
Julia: OK. 5.
A. Let's go to the library to read storybooks.
B. After lunch, can we play outside?
C. How much are they?
D. What time is it now?
E. What would you like for lunch?
Mary:1.
D
Julia: It's 12 o'clock. It's time for lunch.
Cook:2.
E
Mary: We would like some tomatoes, chicken and rice. 3.
C
Cook: They're 8 dollars.
Mary: OK. Here you are.
Julia:4.
B
Mary: No, we can't. It's snowy outside.
Julia: OK. 5.
A
A. Let's go to the library to read storybooks.
B. After lunch, can we play outside?
C. How much are they?
D. What time is it now?
E. What would you like for lunch?
答案:
1. D 2. E 3. C 4. B 5. A
九、选择合适的单词补全短文。
expensive clothes long are dress
Today I go shopping with my mum. There are many vegetables and 1. ____
expensive clothes long are dress
Today I go shopping with my mum. There are many vegetables and 1. ____
clothes
____ in the shopping mall(商场). The sunglasses 2. ____are
____ nice, but they are too 3. ____expensive
____. The 4. ____dress
____ is 60 yuan. I buy a green one. The carrots are good. We buy six carrots. The green beans are 5. ____long
____ and green. We also buy some.
答案:
1. clothes 2. are 3. expensive 4. dress 5. long
十、任务型阅读。
|Kate's Shop|
|--|
|Welcome to my shop. Today all dresses are 60 yuan. They're very cheap. Sweaters and shirts are nice and cheap. We have many nice pants, too—red, yellow, brown and more colours! Shorts are cheap, too. They're 25 yuan. We have many pretty colours for you. We also have some nice jackets. Come and see today!|
|
|
任务一:选择正确的答案,将其序号填入题前括号内。
(
A. food B. clothes C. books
(
A. ¥155 B. ¥95 C. ¥135
(
A. A dress and a jacket.
B. A sweater and a dress.
C. A pair of pants and a dress.
任务二:根据短文及图片内容填空或回答问题。
1. How much is the sweater?
It's
2. Are the dresses cheap?
|Kate's Shop|
|--|
|Welcome to my shop. Today all dresses are 60 yuan. They're very cheap. Sweaters and shirts are nice and cheap. We have many nice pants, too—red, yellow, brown and more colours! Shorts are cheap, too. They're 25 yuan. We have many pretty colours for you. We also have some nice jackets. Come and see today!|
|
|
任务一:选择正确的答案,将其序号填入题前括号内。
(
B
)1. Kate's Shop sells ____.A. food B. clothes C. books
(
A
)2. If you want to buy a jacket, a pair of shorts and a shirt, you should pay(支付)____.A. ¥155 B. ¥95 C. ¥135
(
B
)3. Today is my sister's birthday. I have 100 yuan. What can I buy for her?A. A dress and a jacket.
B. A sweater and a dress.
C. A pair of pants and a dress.
任务二:根据短文及图片内容填空或回答问题。
1. How much is the sweater?
It's
30 yuan
.2. Are the dresses cheap?
Yes, they are.
答案:
任务一:1. B 2. A 3. B 任务二:1. 30 yuan 2. Yes, they are.
查看更多完整答案,请扫码查看