2025年暑假乐园星球地图出版社五年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假乐园星球地图出版社五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假乐园星球地图出版社五年级英语》

根据短文内容判断正误。正确的写T,错误的写F。
My name is Tim. I'm a student in Class Two, Grade Five. I am twelve. Now let me tell you something about my family. My father is a doctor. He is writing an e-mail in the study. My mother is a teacher in a middle school. She is cooking dinner in the kitchen. What am I doing? I am doing my homework. Today is Friday. We have a lot of homework to do. After homework I will play the piano. I like playing the piano very much.
( )1.Tim is a student in Class Five, Grade Two.
( )2.Tim's father is a doctor. He is writing an e-mail.
( )3.Tim's mother is a teacher. She is washing clothes.
( )4.Tim is playing the piano.
( )5.Tim likes playing the piano.
答案: 1.F 2.T 3.F 4.F 5.T
假设你是Bob,今天是你的生日,发挥你的想象,用几句话描述一下你是怎么过的。
________
________
答案: Today is my birthday. I got up early and found many birthday wishes on my phone. In the afternoon, I had a big meal with my family at a nice restaurant. In the evening, I held a wonderful party with my friends. We sang, danced and had a great time.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭