2025年暑假作业河北美术出版社三年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业河北美术出版社三年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
Ⅳ.【新材料】下面是 Bill 的购物车信息(所标价格是单价)。阅读材料,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Bill wants to buy two balls, a pen, a book and a toy plane.
( )2. Two balls are twelve yuan.
( )3. Two pens are twenty yuan.
( )4. Bill has eighteen yuan. He can buy the toy plane.
( )5. If Bill buys all these things, he needs 56 yuan.
( )1. Bill wants to buy two balls, a pen, a book and a toy plane.
( )2. Two balls are twelve yuan.
( )3. Two pens are twenty yuan.
( )4. Bill has eighteen yuan. He can buy the toy plane.
( )5. If Bill buys all these things, he needs 56 yuan.
答案:
1. F 2. T 3. T 4. F 5. F
Ⅴ. 阅读短文,完成下列任务。
I'm Mike. Today is sunny. I go to a flea market(跳蚤市场). There are eighteen girls and seventeen boys. I see twenty colourful bags and nineteen kites. I buy a book. It's fifteen yuan. I see a nice boy. He is sixteen years old. He sells toys. He has twenty toys. It's ten yuan or two for eighteen yuan. It's great. I like the toy boat and the toy panda. I pay eighteen yuan for the two toys.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. There are 18 ______.

( )2. Mike's ______ is fifteen yuan.

任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )3. The boy is 19 years old.
( )4. Mike pays eighteen yuan for the two toys.
I'm Mike. Today is sunny. I go to a flea market(跳蚤市场). There are eighteen girls and seventeen boys. I see twenty colourful bags and nineteen kites. I buy a book. It's fifteen yuan. I see a nice boy. He is sixteen years old. He sells toys. He has twenty toys. It's ten yuan or two for eighteen yuan. It's great. I like the toy boat and the toy panda. I pay eighteen yuan for the two toys.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. There are 18 ______.
( )2. Mike's ______ is fifteen yuan.
任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )3. The boy is 19 years old.
( )4. Mike pays eighteen yuan for the two toys.
答案:
任务一:1. B 2. A
任务二:3. F 4. T
任务二:3. F 4. T
查看更多完整答案,请扫码查看