第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
一、选出每组单词中画线部分发音不同的一项。
()1. A. ring B. pink C. long
()2. A. young B. song C. ink
()3. A. trunk B. sing C. morning
()4. A. drink B. think C. strong
()5. A. thing B. bank C. thank
()1. A. ring B. pink C. long
()2. A. young B. song C. ink
()3. A. trunk B. sing C. morning
()4. A. drink B. think C. strong
()5. A. thing B. bank C. thank
答案:
1. B 2. C 3. A 4. C 5. A
二、用所给单词的适当形式填空。
1. —Are these coats ______(we)? —Yes, they are.
2. This is Amy's book. That book is ______(I).
3. Be quiet! The baby is ______(sleep).
4. Look! The monkey is ______(climb) the tree.
5. —Whose painting is this? —It's ______(he).
1. —Are these coats ______(we)? —Yes, they are.
2. This is Amy's book. That book is ______(I).
3. Be quiet! The baby is ______(sleep).
4. Look! The monkey is ______(climb) the tree.
5. —Whose painting is this? —It's ______(he).
答案:
1. ours 2. mine 3. sleeping 4. climbing 5. his
三、阅读短文,完成下列任务。
One day, two mice are very hungry. They look for food everywhere. They come into Mr Cat's house. Father Cat and the little cat are in the living room. They're watching TV. Mother Cat is washing clothes in the bathroom. Sister Cat is doing her homework in the study. So the two mice run to the kitchen quickly. They eat some delicious food there.
任务一:根据短文内容,在与短文内容相符的图片下的括号内打“√”。

() () () ()
任务二:根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
() 1. The two mice want to cook some food.
() 2. The little cat has a sister.
() 3. The two mice run back home quickly.
One day, two mice are very hungry. They look for food everywhere. They come into Mr Cat's house. Father Cat and the little cat are in the living room. They're watching TV. Mother Cat is washing clothes in the bathroom. Sister Cat is doing her homework in the study. So the two mice run to the kitchen quickly. They eat some delicious food there.
任务一:根据短文内容,在与短文内容相符的图片下的括号内打“√”。
() () () ()
任务二:根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
() 1. The two mice want to cook some food.
() 2. The little cat has a sister.
() 3. The two mice run back home quickly.
答案:
任务一 在第一幅图、第三幅图和第四幅图下方的括号内打“√”。 任务二 1. F 2. T 3. F
四、看图,写一写丽丽、天天、涛涛和珂珂正在进行的活动。

It's sunny today. There are many people in the park. Look! ______
It's sunny today. There are many people in the park. Look! ______
答案:
It's sunny today. There are many people in the park. Look! Lili is reading a book under the tree. Tiantian is dancing. Taotao is eating some bread. Keke is running.
查看更多完整答案,请扫码查看