七、读问句,选答语。
A. Yes, please. I want to buy a toy motorbike.
B. It's eighty yuan.
C. Sure. Here you are.
D. Of course. That is the fitting room (试衣间).
A. Yes, please. I want to buy a toy motorbike.
B. It's eighty yuan.
C. Sure. Here you are.
D. Of course. That is the fitting room (试衣间).
答案:
1.B 2.A 3.C 4.D
八、将下列句子重新排序,组成一段完整且通顺的对话。(首句已给出)
It looks nice. I like it. How much is it?
I want to buy a toy motorbike.
Here you are. Thanks. Bye!
It's eighty - five yuan.
How about this one?
I'll take it.
Bye!
1 What can I do for you?
答案:
左:4 7 3 8 右:2 5 6 1
九、阅读短文,判断正(T)误(F)。
Today is a sunny day. My mother and I go shopping together. The toy train is very nice. I want to buy it. It is eighty yuan. It's too expensive. I can't buy it. The toy boat is cheap. It's only ten yuan. My mother buys it for me. I like it so much! She also buys a coat for me. It's black. I like it!
( )1. It's sunny today.
( )2. The toy train is too expensive.
( )3. The toy boat is cheap. It's twenty yuan.
( )4. My mother buys a black coat for me.
Today is a sunny day. My mother and I go shopping together. The toy train is very nice. I want to buy it. It is eighty yuan. It's too expensive. I can't buy it. The toy boat is cheap. It's only ten yuan. My mother buys it for me. I like it so much! She also buys a coat for me. It's black. I like it!
( )1. It's sunny today.
( )2. The toy train is too expensive.
( )3. The toy boat is cheap. It's twenty yuan.
( )4. My mother buys a black coat for me.
答案:
1.T 2.T 3.F 4.T
查看更多完整答案,请扫码查看