第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
(
A. Lisa's.
B. Jack's.
C. Jack and Lisa's.
D. Lily's.
(
A. Yes, there is.
B. No, there isn't.
C. I don't know.
D. No, it isn't.
(
A. On the desk.
B. Under the chair.
C. On the bed.
D. Beside the desk.
(
A. They are doctors.
B. They are workers.
C. They are teachers.
D. They are farmers.
(
A. Beside the desk there is a schoolbag.
B. On the desk there is a blue bottle, a lamp and some books.
C. Lisa's room is very clean and tidy.
D. Near the window there is a chair.
A
)31. Whose room are they in on Sunday?A. Lisa's.
B. Jack's.
C. Jack and Lisa's.
D. Lily's.
(
B
)32. Is there a box near the window?A. Yes, there is.
B. No, there isn't.
C. I don't know.
D. No, it isn't.
(
A
)33. Where is the lamp?A. On the desk.
B. Under the chair.
C. On the bed.
D. Beside the desk.
(
C
)34. What do Lisa's parents do?A. They are doctors.
B. They are workers.
C. They are teachers.
D. They are farmers.
(
C
)35. Which of the following statements is TRUE according to the passage?A. Beside the desk there is a schoolbag.
B. On the desk there is a blue bottle, a lamp and some books.
C. Lisa's room is very clean and tidy.
D. Near the window there is a chair.
答案:
31.A 【解析】细节理解题。根据文章第二句“On Sunday they are in Lisa's room.”可知,他们在丽莎的房间。故选A。
32.B 【解析】细节理解题。根据文章第五句“Near the window there is a desk.”可知,窗户旁有一张桌子,而不是一个盒子,所以应该作否定回答。故选B。
33.A 【解析】细节理解题。根据文章第六句“On the desk there is an ink bottle, a lamp ...”可知,台灯在桌子上。故选A。
34.C 【解析】细节理解题。根据文章倒数第二句“Lisa's parents are teachers and they ...”可知,丽莎父母的职业是教师。故选C。
35.C 【解析】细节理解题。根据文章中“Beside the desk there is a bed.”和“On the desk there is an ink bottle ...”可知,A、B项错误;根据“Lisa's room is very clean and tidy.”可知,C项正确。故选C。
32.B 【解析】细节理解题。根据文章第五句“Near the window there is a desk.”可知,窗户旁有一张桌子,而不是一个盒子,所以应该作否定回答。故选B。
33.A 【解析】细节理解题。根据文章第六句“On the desk there is an ink bottle, a lamp ...”可知,台灯在桌子上。故选A。
34.C 【解析】细节理解题。根据文章倒数第二句“Lisa's parents are teachers and they ...”可知,丽莎父母的职业是教师。故选C。
35.C 【解析】细节理解题。根据文章中“Beside the desk there is a bed.”和“On the desk there is an ink bottle ...”可知,A、B项错误;根据“Lisa's room is very clean and tidy.”可知,C项正确。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看