2025年文轩图书暑假生活指导暑四年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年文轩图书暑假生活指导暑四年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年文轩图书暑假生活指导暑四年级英语》

A
Hello, I’m Jane. This is my new school. It’s big and beautiful. There are 30 classrooms in it. My classroom is on the second floor. It’s next to the teachers’ office. I get up at 6:30 in the morning. I go to school at 7:30. I have an English class at 9:00 today. It’s 4:00. It’s time for PE class. I clean the classroom at 5:10. Then I go home at 5:30. I go to bed at 9:00.
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
()1. There are thirteen classrooms in Jane’s school.
()2. The teachers’ office is next to Jane’s classroom.
()3. It’s 5:10 p. m. It’s time to go home.
(二)阅读短文,补全句子。
1. Jane’s classroom is on the ______ floor.
2. It’s 9:00 a. m. It’s time for ______.
答案: (一)1~3 FTF
(二)1. second 2. English class
B
Hello! I am Linda. I’m from Canada. I’m twelve years old. My school is in Beijing. I go to school at 7:20. I have lunch at 11:30. I go home at 4:30. I like snowy days. I can play with my friends in the snow. What time is it now? Oh, it’s 3:00. It’s time for art class. Let’s go to the art room. It’s on the second floor. Let’s run.
阅读短文,选择最佳答案。
()1. Linda is in ______ now.
A. Beijing B. Canada C. the USA
()2. Linda is ______ years old.
A. 11 B. 12 C. 13
()3. It’s ______. It’s time for lunch.
A. seven twenty B. four thirty C. eleven thirty
()4. Linda likes ______ days.
A. sunny B. snowy C. sunny and snowy
()5. The art room is on the ______ floor.
A. first B. second C. third
答案: 1~5 ABCBB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭