第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
(A)ChatGPT 是一款人工智能程序,请阅读相关内容,判断下列句子与文章内容是否相符,相符的写“T”,不相符的写“F”。(每小题1分,共5分)
Do you know ChatGPT? It's a clever AI chatbot (聊天机器人). Many students have used ChatGPT to help with homework in the world. You can ask it to write stories and emails,create many things and answer all kinds of questions. Can the students use it for their homework? In the US,Australia and France,some schools ban(禁止) it. Teachers worry about students cheating(作弊) on homework. What do you think of ChatGPT?

(
(
(
(
(
Do you know ChatGPT? It's a clever AI chatbot (聊天机器人). Many students have used ChatGPT to help with homework in the world. You can ask it to write stories and emails,create many things and answer all kinds of questions. Can the students use it for their homework? In the US,Australia and France,some schools ban(禁止) it. Teachers worry about students cheating(作弊) on homework. What do you think of ChatGPT?
(
T
)1. ChatGPT is a clever robot that can answer your questions.(
T
)2. We can use ChatGPT to write lots of stories and emails.(
F
)3. 43% of the students think they shouldn't use ChatGPT for homework.(
T
)4. Teachers are worried about students cheating on homework.(
F
)5. Only in the US,the schools don't allow(允许) students to use ChatGPT.
答案:
1. T 2. T 3. F 4. T 5. F
(B)阅读短文,完成下列任务。(共5分)
A Farmer and His Crops
In the Song Dynasty,there lived a farmer. Every day he watered his crops,but the crops grew much slower than he expected. He was so worried. Suddenly,a good idea came up to his mind. He rushed towards the field. For the whole day,he was busy pulling each crop up so that they looked taller than before. He worked hard till the sunset.
When he came back home,he couldn't wait to tell his son the great thing he had done in the daytime. His son was shocked and ran to the field in a hurry,but it was too late. All the crops were dying.
任务一:阅读短文,给下列图片排序。(每空0.5分,共3分)

(
(
(
(
(
(
任务二:阅读短文,选择正确的答案。(每小题1分,共2分)
(
A. He watched them every day.
B. He grew the new crops.
C. He pulled them up.
(
A. It's never too old to learn.
B. Follow the laws of nature and be patient(有耐心的).
C. Practice makes perfect.
A Farmer and His Crops
In the Song Dynasty,there lived a farmer. Every day he watered his crops,but the crops grew much slower than he expected. He was so worried. Suddenly,a good idea came up to his mind. He rushed towards the field. For the whole day,he was busy pulling each crop up so that they looked taller than before. He worked hard till the sunset.
When he came back home,he couldn't wait to tell his son the great thing he had done in the daytime. His son was shocked and ran to the field in a hurry,but it was too late. All the crops were dying.
任务一:阅读短文,给下列图片排序。(每空0.5分,共3分)
5
)(
1
)(
4
)(
2
)(
6
)(
3
)任务二:阅读短文,选择正确的答案。(每小题1分,共2分)
(
C
)1. What did the farmer do to help the crops grow?A. He watched them every day.
B. He grew the new crops.
C. He pulled them up.
(
B
)2. What can you learn from this story?A. It's never too old to learn.
B. Follow the laws of nature and be patient(有耐心的).
C. Practice makes perfect.
答案:
任务一:5 1 4 2 6 3 任务二:1. C 2. B
查看更多完整答案,请扫码查看