一 选出下列每组单词中不同类的一项。
( )1. A. spring B. season C. summer
( )2. A. pretty B. beautiful C. flower
( )3. A. green B. colour C. white
答案:
1. B 2. C 3. B
( )1. The weather _______ good, and the colours _______ beautiful.
A. are; is B. is; is C. is; are
A. are; is B. is; is C. is; are
答案:
1. C
( )2. —Why do you like autumn? —_______ it’s cool.
A. Because B. So C. And
A. Because B. So C. And
答案:
2. A
( )3. —_______ my picture, Dad! —_______!
A. Look; Sure B. Look at; Good job C. Look; OK
A. Look; Sure B. Look at; Good job C. Look; OK
答案:
3. B
三 从方框中选出合适的句子补全对话。
Amy:1. _______
Lily:I like spring best.
Amy:2. _______
Lily:Because there are pretty flowers.
How about you?
Amy:Summer. 3. _______

Amy:1. _______
Lily:I like spring best.
Amy:2. _______
Lily:Because there are pretty flowers.
How about you?
Amy:Summer. 3. _______
答案:
1. C 2. A 3. B
四 阅读短文,完成下列任务。
Hello, everyone! My name is Sally. I’m from Beijing. Beijing is a beautiful city. There are four seasons in a year. In spring, it’s warm. In summer, it’s very hot. In autumn, it’s usually windy and cool. In winter, it’s cold. Sometimes it’s snowy. I like to play in the snow, so I like winter best. What about you?
任务一:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. It’s warm in spring. ( )2. It isn’t hot in summer.
( )3. It sometimes snows in spring.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。
1. What’s the weather like in autumn?
______________________________
2. Why does Sally like winter best?
______________________________
Hello, everyone! My name is Sally. I’m from Beijing. Beijing is a beautiful city. There are four seasons in a year. In spring, it’s warm. In summer, it’s very hot. In autumn, it’s usually windy and cool. In winter, it’s cold. Sometimes it’s snowy. I like to play in the snow, so I like winter best. What about you?
任务一:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. It’s warm in spring. ( )2. It isn’t hot in summer.
( )3. It sometimes snows in spring.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。
1. What’s the weather like in autumn?
______________________________
2. Why does Sally like winter best?
______________________________
答案:
任务一:1. T 2. F 3. F
任务二:1. It's usually windy and cool.
2. Because she likes to play in the snow.
任务二:1. It's usually windy and cool.
2. Because she likes to play in the snow.
查看更多完整答案,请扫码查看