2025年海淀单元测试AB卷四年级英语下册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷四年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
十、选择合适的选项补全对话。(10分)
A:Look at my photo!
B:OK! Here I am.1.________
A:Yes.It's me.And this is my sister.
B:Wow! You look the same(一样).
That's fun.How old were you then?
A:2.________
B:3.________ And you were a bit shy.
A:Our hair was short then.
B:4.________ Where is your sister now?
A:5.________

A:Look at my photo!
B:OK! Here I am.1.________
A:Yes.It's me.And this is my sister.
B:Wow! You look the same(一样).
That's fun.How old were you then?
A:2.________
B:3.________ And you were a bit shy.
A:Our hair was short then.
B:4.________ Where is your sister now?
A:5.________
答案:
1.C 2.E 3.A 4.B 5.D
十一、阅读理解。(21分)
A
This is Jack's family. This is Jack's father. He is a teacher in a high school.He is a bit fat now. But he was very thin five years ago(5年前). This is Jack's mother. She is a doctor. She helps people a lot. Her hair is short. But her hair was long five years ago.Jack wasn't tall five years ago. Now he is tall. He is a student now. Look at the girl. She's Jack's little sister,Ann. She was very naughty. Now she is very cute. Jack and Ann want to be teachers. In the future(未来),Jack will be a science teacher. His little sister will be an English teacher. They will be very happy.
(一)根据短文内容,圈出Jack一家现在的照片。(3分)

(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(6分)
( )1.There are five people in Jack's family.
( )2.Jack's little sister wasn't very cute then.
( )3.Jack and Ann are teachers now.
(三)根据短文内容,选择正确答案。(2分)
( )Jack will teach ________.
A
This is Jack's family. This is Jack's father. He is a teacher in a high school.He is a bit fat now. But he was very thin five years ago(5年前). This is Jack's mother. She is a doctor. She helps people a lot. Her hair is short. But her hair was long five years ago.Jack wasn't tall five years ago. Now he is tall. He is a student now. Look at the girl. She's Jack's little sister,Ann. She was very naughty. Now she is very cute. Jack and Ann want to be teachers. In the future(未来),Jack will be a science teacher. His little sister will be an English teacher. They will be very happy.
(一)根据短文内容,圈出Jack一家现在的照片。(3分)
(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(6分)
( )1.There are five people in Jack's family.
( )2.Jack's little sister wasn't very cute then.
( )3.Jack and Ann are teachers now.
(三)根据短文内容,选择正确答案。(2分)
( )Jack will teach ________.
答案:
A)(一)B (二)1.F 2.T [解析]由短文中“She's Jack's little sister,Ann. She was very naughty. Now she is very cute.”可知,本题是正确的。3.F [解析]由短文中“Jack and Ann want to be teachers.”可知,Jack 和 Ann 想要成为老师,但目前还不是老师。所以本题是错误的。(三)C
查看更多完整答案,请扫码查看