2025年小学学霸作业本四年级英语下册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小学学霸作业本四年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年小学学霸作业本四年级英语下册外研版》

五、连词成句。
1. dirty, it, then, wasn’t (.) ______________________________
2. was, her, short, hair (.) ______________________________
3. now, is, tall, Amy (?) ______________________________
4. old, my, weren’t, grandparents, then (.) ______________________________
答案: 1. It wasn’t dirty then.
2. Her hair was short.
3. Is Amy tall now?
4. My grandparents weren’t old then.
六、从右栏中找出与左栏相对应的句子,将序号填入题前括号内。
( ) 1. Who’s that little girl? A. They are my parents.
( ) 2. Whose book is this? B. Yes, she is.
( ) 3. Who are they? C. She is Linda.
( ) 4. Is she Lingling? D. I’ll play with my friends.
( ) 5. What will you do tomorrow? E. It’s Amy’s.
答案: 1—5 CEABD
七、根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
Hello, everyone. I’m Jack. Look at my family photos. In this photo, there are two young people. They are my grandparents. They were so young then. Now they are old. The man in this photo is my father. He was 20 then. He was tall and thin. Now he is 37. He is a bit fat now. The woman in this photo is my mother. Her hair was long then. Now her hair is short. She is very beautiful now. Look at this photo! This boy is my little brother. His name is Jason. This short boy is me. I was 5 then. Now I am very tall.
( ) 1. In the photo, Jack’s grandparents were very old then.
( ) 2. Jack’s father was short and thin then.
( ) 3. Now Jack’s mother is beautiful and her hair is not long.
( ) 4. Jack is Jason’s big brother.
( ) 5. Jack was short then, but now he is very tall.
答案: 1—5 FFTTT

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭