2025年小升初入学考前冲刺16卷六年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小升初入学考前冲刺16卷六年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
(二)选句子或短语填空。
A.at the supermarket B.making a birthday cake C.Look at the birds
D.Be careful E.flying away
1.______! They are eggs.
2.______. They are flying.
3.My kite is ______. Who can help me?
4.I'm ______ for my mother.
5.My father is buying things ______.
A.at the supermarket B.making a birthday cake C.Look at the birds
D.Be careful E.flying away
1.______! They are eggs.
2.______. They are flying.
3.My kite is ______. Who can help me?
4.I'm ______ for my mother.
5.My father is buying things ______.
答案:
(二)1. D 2. C 3. E 4. B 5. A
( )1.当你想获得对方帮助时应说:______
A.Excuse me,can you help me? B.Can I help you?
C.You can help me.
A.Excuse me,can you help me? B.Can I help you?
C.You can help me.
答案:
A
( )2.当你想知道对方要去哪里时应说:______
A.What are you doing? B.Where are you going?
C.When did you go?
A.What are you doing? B.Where are you going?
C.When did you go?
答案:
B
( )3.当你想知道对方是否会说英语时应说:______
A.Can you say English? B.Can you speak English?
C.Can you talk English?
A.Can you say English? B.Can you speak English?
C.Can you talk English?
答案:
B
( )4.当别人对你说“Your dress is beautiful.”时,你应说:______
A.No,no. B.It doesn't matter.
C.Thank you.
A.No,no. B.It doesn't matter.
C.Thank you.
答案:
C
( )5.当别人对你说“See you later.”时,你应说:______
A.Goodbye. B.See you. C.OK.
A.Goodbye. B.See you. C.OK.
答案:
B
得分 评卷人
七、阅读理解。(每小题2分,共10分)
根据短文内容判断正误,正确写“T”,错误写“F”。
Tom is a student and he is fourteen. Today is his birthday. In the morning, his parents give him a nice present—a new red bike. Tom is very happy. After breakfast, he goes to school by bike.
His friends all say,“What a nice bike!”Tom smiles and says,“Thank you. The bike can save(节省) me half an hour on the way to school.”One of his friends says,“That's good. Happy birthday, Tom! But if you have two bikes someday, they can save you the whole time on the way to school,right?”
( )1.The birthday present is a new red bike.
( )2.Tom goes to school by bike on his birthday.
( )3.Tom's friends don't think the bike is nice.
( )4.The bike can save Tom half an hour on the way to school.
( )5.Two bikes can save Tom the whole time on the way to school.
七、阅读理解。(每小题2分,共10分)
根据短文内容判断正误,正确写“T”,错误写“F”。
Tom is a student and he is fourteen. Today is his birthday. In the morning, his parents give him a nice present—a new red bike. Tom is very happy. After breakfast, he goes to school by bike.
His friends all say,“What a nice bike!”Tom smiles and says,“Thank you. The bike can save(节省) me half an hour on the way to school.”One of his friends says,“That's good. Happy birthday, Tom! But if you have two bikes someday, they can save you the whole time on the way to school,right?”
( )1.The birthday present is a new red bike.
( )2.Tom goes to school by bike on his birthday.
( )3.Tom's friends don't think the bike is nice.
( )4.The bike can save Tom half an hour on the way to school.
( )5.Two bikes can save Tom the whole time on the way to school.
答案:
1. T 2. T 3. F 4. T 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看