2025年实验班提优大试卷四年级英语下册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优大试卷四年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
#### 十、阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。(10分)
Hello, I’m Mary. Next week is a holiday. I will have a happy holiday. On Monday I will ride my bike to the bookshop(书店)to buy some books. On Tuesday I’ll fly my kite in the park. And on Wednesday I’ll play table tennis with my sister. I’ll do the housework and do my homework at home on Thursday. I’ll visit my grandparents on Friday and I’ll go swimming on Saturday. On Sunday I’ll learn English. How happy I am! And you?
( )1. Mary will fly her kite in the park on Tuesday.
( )2. Mary will do the housework and do her homework at home on Thursday.
( )3. Mary will visit her grandparents on Wednesday.
( )4. On Sunday Mary will learn English.
( )5. Mary will play table tennis with her sister on Thursday.
Hello, I’m Mary. Next week is a holiday. I will have a happy holiday. On Monday I will ride my bike to the bookshop(书店)to buy some books. On Tuesday I’ll fly my kite in the park. And on Wednesday I’ll play table tennis with my sister. I’ll do the housework and do my homework at home on Thursday. I’ll visit my grandparents on Friday and I’ll go swimming on Saturday. On Sunday I’ll learn English. How happy I am! And you?
( )1. Mary will fly her kite in the park on Tuesday.
( )2. Mary will do the housework and do her homework at home on Thursday.
( )3. Mary will visit her grandparents on Wednesday.
( )4. On Sunday Mary will learn English.
( )5. Mary will play table tennis with her sister on Thursday.
答案:
1~5 T T F T F
#### 十一、新语篇智能医疗机器人 阅读短文,完成下列各题。(10分)
##### Intelligent Medical Robot
There is a new intelligent robot(智能机器人). It can do amazing things for us.
This robot can be put in your hand or mouth. Then it will check your teeth, heart(心脏)and brain nerves(脑神经). After that, it can give you a medical report(医疗报告).
It can tell you if there are any problems with your teeth. For example, if you have a cavity(蛀牙), it will let you know.
It can also check your heart. If your heart rate (心率) is not normal, it will warn (提醒) you.
The robot can test your brain nerves too. It can find out if there is something wrong.
This intelligent robot is very helpful for doctors and patients.
##### (一)(新考法补全思维导图 阅读短文,补全思维导图。(填动词短语))(8分)
##### (二)(新考法开放式谈观点)What’s your opinion(观点) on medical robots?(2分)
______________________________
##### Intelligent Medical Robot
There is a new intelligent robot(智能机器人). It can do amazing things for us.
This robot can be put in your hand or mouth. Then it will check your teeth, heart(心脏)and brain nerves(脑神经). After that, it can give you a medical report(医疗报告).
It can tell you if there are any problems with your teeth. For example, if you have a cavity(蛀牙), it will let you know.
It can also check your heart. If your heart rate (心率) is not normal, it will warn (提醒) you.
The robot can test your brain nerves too. It can find out if there is something wrong.
This intelligent robot is very helpful for doctors and patients.
##### (一)(新考法补全思维导图 阅读短文,补全思维导图。(填动词短语))(8分)
##### (二)(新考法开放式谈观点)What’s your opinion(观点) on medical robots?(2分)
______________________________
答案:
(一)1. give you a medical report
2. tell you if there are any problems with your teeth/check your teeth
3. check your heart
4. test your brain nerves (答案顺序不唯一)
(二)I think medical robots are very cool. They can help doctors check patients' bodies and give reports. They can make it easier for people to know if they are sick or not. Maybe in the future, they can help us stay healthy all the time.(答案不唯一)
2. tell you if there are any problems with your teeth/check your teeth
3. check your heart
4. test your brain nerves (答案顺序不唯一)
(二)I think medical robots are very cool. They can help doctors check patients' bodies and give reports. They can make it easier for people to know if they are sick or not. Maybe in the future, they can help us stay healthy all the time.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看