第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
(B)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
Betty is an8−year−old girl.(41)________She prefers(更喜欢)cream biscuits,McDonald,s hamburgers andKFC chicken.(42)________Today there are many children like Betty.(43)________
First,they must eat regular meals and begin with a healthy breakfast.Second,they should have different kinds of foods such as fruit,vegetables,grain,eggs,milk and meat.Third,children shouldn't eat too much junk food.(44)________If children do as the experts say,they won,t become overweight.(45)________Students won't become tired at school,and they will have enough energy to study hard.
A.It is delicious, but eating it often is bad for their health.
B.She likes eating snacks very much.
C.As a result, she has become overweight.
D.They will be healthier.
E.Betty gets up early every morning.
F.Health experts say children should have healthy eating habits.
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
Betty is an8−year−old girl.(41)________She prefers(更喜欢)cream biscuits,McDonald,s hamburgers andKFC chicken.(42)________Today there are many children like Betty.(43)________
First,they must eat regular meals and begin with a healthy breakfast.Second,they should have different kinds of foods such as fruit,vegetables,grain,eggs,milk and meat.Third,children shouldn't eat too much junk food.(44)________If children do as the experts say,they won,t become overweight.(45)________Students won't become tired at school,and they will have enough energy to study hard.
A.It is delicious, but eating it often is bad for their health.
B.She likes eating snacks very much.
C.As a result, she has become overweight.
D.They will be healthier.
E.Betty gets up early every morning.
F.Health experts say children should have healthy eating habits.
答案:
41~45 BCFAD
VI.书面表达(20分)
46.亲爱的同学们,健康饮食对每个人都是非常重要的,请你以“My healthyfood and drink”为题写一篇英语短文。
内容包括:(1)以前我有不好的饮食习惯(如:不吃早餐、爱吃垃圾食品等),后来学习了健康饮食知识,认识到健康饮食的重要性;
(2)现在我坚持健康饮食,保持身体健康。
提示词语:fruit;vegetable;hamburger;cola;junk food;be bad/good for
要求:(1)语句连贯,表达准确,可适当发挥;
(2)词数80~100。
My healthy food and drink
46.亲爱的同学们,健康饮食对每个人都是非常重要的,请你以“My healthyfood and drink”为题写一篇英语短文。
内容包括:(1)以前我有不好的饮食习惯(如:不吃早餐、爱吃垃圾食品等),后来学习了健康饮食知识,认识到健康饮食的重要性;
(2)现在我坚持健康饮食,保持身体健康。
提示词语:fruit;vegetable;hamburger;cola;junk food;be bad/good for
要求:(1)语句连贯,表达准确,可适当发挥;
(2)词数80~100。
My healthy food and drink
答案:
My healthy food and drink
Two years ago,I often got up late and seldom had breakfast.I used to eat lots of junk food such as fried chicken and hamburgers and drink drinks like cola.I didn’t like fruit and vegetables.As a result,I was often ill.My parents were worried about me.
Later I learned some knowledge about healthy food.I got to know the importance of healthy food.
Eating many fruits and vegetables is good for our health.I often run in the morning for an hour. And I exercise twice a week.Now I am healthier than before.
I always remember: eat the right food and keep healthy.
Two years ago,I often got up late and seldom had breakfast.I used to eat lots of junk food such as fried chicken and hamburgers and drink drinks like cola.I didn’t like fruit and vegetables.As a result,I was often ill.My parents were worried about me.
Later I learned some knowledge about healthy food.I got to know the importance of healthy food.
Eating many fruits and vegetables is good for our health.I often run in the morning for an hour. And I exercise twice a week.Now I am healthier than before.
I always remember: eat the right food and keep healthy.
查看更多完整答案,请扫码查看