第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
( ) 1. Where is the teachers' office?
( ) 2. Is this the computer room?
( ) 3. Do you have an art room?
( ) 4. How many students are there in your class?
( ) 5. What's on the teacher's desk?
( ) 2. Is this the computer room?
( ) 3. Do you have an art room?
( ) 4. How many students are there in your class?
( ) 5. What's on the teacher's desk?
答案:
1. E 解析:问句询问教师办公室位置,E选项“它在二楼”符合语境。
2. D 解析:问句为“这是电脑教室吗?”,一般疑问句用Yes/No回答,D选项“不,它不是”符合。
3. A 解析:问句为“你们有美术教室吗?”,Do开头的一般疑问句用Yes, we do.回答,A选项符合。
4. B 解析:问句询问班级学生数量,B选项“四十”回答数量,符合。
5. C 解析:问句询问讲台上物品,C选项“一台电脑”符合语境。
2. D 解析:问句为“这是电脑教室吗?”,一般疑问句用Yes/No回答,D选项“不,它不是”符合。
3. A 解析:问句为“你们有美术教室吗?”,Do开头的一般疑问句用Yes, we do.回答,A选项符合。
4. B 解析:问句询问班级学生数量,B选项“四十”回答数量,符合。
5. C 解析:问句询问讲台上物品,C选项“一台电脑”符合语境。
七、阅读短文,判断下列各题的正 (T) 误 (F)。(15 分)
Welcome to our school. This is the playground. It's very big. We can play football here. This is the music room. It's on the second floor. The computer room is next to the music room. That is the library. It's on the first floor. The art room is on the first floor, too. My classroom is on the second floor. It's big and clean. I like it very much.
( ) 1. We can play football on the playground.
( ) 2. The music room is on the first floor.
( ) 3. The computer room is next to the music room.
Welcome to our school. This is the playground. It's very big. We can play football here. This is the music room. It's on the second floor. The computer room is next to the music room. That is the library. It's on the first floor. The art room is on the first floor, too. My classroom is on the second floor. It's big and clean. I like it very much.
( ) 1. We can play football on the playground.
( ) 2. The music room is on the first floor.
( ) 3. The computer room is next to the music room.
答案:
1. T 解析:短文中提到“This is the playground... We can play football here.”,与题目表述一致。
2. F 解析:短文中提到“This is the music room. It's on the second floor.”,题目说“一楼”,不一致。
3. T 解析:短文中提到“The computer room is next to the music room.”,与题目表述一致。
2. F 解析:短文中提到“This is the music room. It's on the second floor.”,题目说“一楼”,不一致。
3. T 解析:短文中提到“The computer room is next to the music room.”,与题目表述一致。
查看更多完整答案,请扫码查看