第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、(情境新题)Jerry在看一些英文单词的小卡片。根据字母y的发音规律,按提示词将下列单词分类。
by year story happy yellow library goodbye
1. my ____________
2. Sally ____________
3. you ____________
by year story happy yellow library goodbye
1. my ____________
2. Sally ____________
3. you ____________
答案:
1. by; goodbye
2. story; happy; library
3. year; yellow
2. story; happy; library
3. year; yellow
二、选出与句子相符的图片。
( )1. I often go to school on foot.
( )2. My aunt is from Shanghai.
( )3. Taiwan is a beautiful place.
( )4. Sandy often goes to the park by bike.

( )1. I often go to school on foot.
( )2. My aunt is from Shanghai.
( )3. Taiwan is a beautiful place.
( )4. Sandy often goes to the park by bike.
答案:
1. C 2. B 3. D 4. A
三、给下列句子选择合适的应答语。
( )1. Do you go to Dalian by train? A. By car.
( )2. Who’s she? B. She’s my mother.
( )3. How does your father go to work? C. Yes, I do.
( )4. Hangzhou is a beautiful place. D. No, he doesn’t.
( )5. Does Joe go to Sanya by plane? E. Yes, it is.
( )1. Do you go to Dalian by train? A. By car.
( )2. Who’s she? B. She’s my mother.
( )3. How does your father go to work? C. Yes, I do.
( )4. Hangzhou is a beautiful place. D. No, he doesn’t.
( )5. Does Joe go to Sanya by plane? E. Yes, it is.
答案:
1. C 2. B 3. A 4. E 5. D
四、(情境新题)Judy在向笔友介绍自己的日常生活。阅读短文,完成下列各题。
I’m Judy. I’m from London. But now I’m in Beijing. I often go to school on foot. My father often goes to work by car. My mother is a teacher. She goes to work by bus. We go to see my grandpa and grandma every year. They’re in London. We go there by plane. We have a good time there.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. Judy is in ________ now.
A. London B. Paris C. Beijing
( )2. Judy goes to school ________.
A. by bike B. on foot C. by car
( )3. Judy’s mother works in a ________.
A. school B. library C. park
(二)根据短文内容,回答下列问题。
1. How does Judy’s father go to work? ____________
2. Does Judy go to London by plane? ____________
I’m Judy. I’m from London. But now I’m in Beijing. I often go to school on foot. My father often goes to work by car. My mother is a teacher. She goes to work by bus. We go to see my grandpa and grandma every year. They’re in London. We go there by plane. We have a good time there.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. Judy is in ________ now.
A. London B. Paris C. Beijing
( )2. Judy goes to school ________.
A. by bike B. on foot C. by car
( )3. Judy’s mother works in a ________.
A. school B. library C. park
(二)根据短文内容,回答下列问题。
1. How does Judy’s father go to work? ____________
2. Does Judy go to London by plane? ____________
答案:
(一)1. C 2. B 3. A
(二)1. He goes to work by car./
By car.
2. Yes, she does.
(二)1. He goes to work by car./
By car.
2. Yes, she does.
查看更多完整答案,请扫码查看