2025年配套练习与检测六年级英语下册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年配套练习与检测六年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年配套练习与检测六年级英语下册外研版》

3. Read and number.(读一读,根据在短文中出现的顺序用A - E给下列图片排序)
Taking photos is my hobby. I often take photos at the weekend, So I have got many beautiful photos. Look at these photos. In this photo, eight rabbits are playing. In this photo, a panda is eating bamboo. In this photo, a horse is running. In this photo, a tiger is jumping. And just look at this! The ducks are swimming in the pond; They are so cute. Are these photos nice?
答案:
4. Read, write and match.(读一读,写一写,连一连)
It's six o'clock in the evening. The Greens are at home. Mrs Green is in the kitchen. She's cooking. Mr Green is in the living room. He's reading newspapers. Paul is in the study. He's reading a storybook. What about his brother Peter? He's in the bedroom. He's sleeping.

1) Mrs Green is __________      A. in the kitchen
2) Mr Green is __________       B. in the study
3) Paul is __________.         C. in the bedroom
4) Peter is __________         D. in the living room
答案:

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭