Ⅵ.从Ⅱ栏中找出与Ⅰ栏相对应的答句。
Ⅰ Ⅱ
( )1. Why are you so slow now? A. We went there by train.
( )2. Was there a library? B. No, he couldn't.
( )3. Could he swim? C. Because I hurt my leg.
( )4. How did you go to Hong Kong? D. Yes, we did.
( )5. Did you have the same book? E. No, there wasn't.
Ⅰ Ⅱ
( )1. Why are you so slow now? A. We went there by train.
( )2. Was there a library? B. No, he couldn't.
( )3. Could he swim? C. Because I hurt my leg.
( )4. How did you go to Hong Kong? D. Yes, we did.
( )5. Did you have the same book? E. No, there wasn't.
答案:
C@@E@@B@@A@@D
Ⅶ.将下列句子排列成一段通顺的短文。
( ) She likes playing basketball.
( ) Hi. This is my new friend.
( ) She is tall and thin.
( ) We are going to play basketball next weekend.
( ) Her name is Linda.
( ) And she has long hair.
( ) She likes playing basketball.
( ) Hi. This is my new friend.
( ) She is tall and thin.
( ) We are going to play basketball next weekend.
( ) Her name is Linda.
( ) And she has long hair.
答案:
5@@1@@3@@6@@2@@4
Ⅷ.阅读短文,判断正(T)误(F)。
Hi, I am Mike. I have a new friend. His name is Bill. Bill is short and strong. He has short hair. Every weekend, Bill and his mother go to the market. They usually go there on foot. His mother buys some meat and vegetables, such as chicken, pork, beef, fish, carrots, potatoes, cabbages... Sometimes she also buys some fruit. Bill helps his mother carry the food. He is helpful.
( )1. Bill is Mike's new friend.
( )2. Bill's hair is long.
( )3. Bill and his mother go to the market every day.
( )4. They always go to the market on foot.
( )5. Mike's mother buys some meat and vegetables.
Hi, I am Mike. I have a new friend. His name is Bill. Bill is short and strong. He has short hair. Every weekend, Bill and his mother go to the market. They usually go there on foot. His mother buys some meat and vegetables, such as chicken, pork, beef, fish, carrots, potatoes, cabbages... Sometimes she also buys some fruit. Bill helps his mother carry the food. He is helpful.
( )1. Bill is Mike's new friend.
( )2. Bill's hair is long.
( )3. Bill and his mother go to the market every day.
( )4. They always go to the market on foot.
( )5. Mike's mother buys some meat and vegetables.
答案:
T@@F@@F@@F@@F
查看更多完整答案,请扫码查看