第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
十一、阅读短文,根据短文内容判断正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
It’s nine o’clock in the morning. Helen, Mike and Jack are in the classroom. Mike is eating a sandwich. Helen is reading a book. Jack is sitting on the chair. Mr Read is their teacher. He comes in and says, “Hello, boys and girls. You look happy. Let’s begin our English class. Mike, don’t eat in class. Read the new words, please.”
( )1.It’s eleven o’clock in the morning.
( )2.It’s time to go home.
( )3.They’re in the supermarket.
( )4.Mike is hungry.
( )5.Mr Read is a teacher.
It’s nine o’clock in the morning. Helen, Mike and Jack are in the classroom. Mike is eating a sandwich. Helen is reading a book. Jack is sitting on the chair. Mr Read is their teacher. He comes in and says, “Hello, boys and girls. You look happy. Let’s begin our English class. Mike, don’t eat in class. Read the new words, please.”
( )1.It’s eleven o’clock in the morning.
( )2.It’s time to go home.
( )3.They’re in the supermarket.
( )4.Mike is hungry.
( )5.Mr Read is a teacher.
答案:
1. × 2. × 3. × 4. √ 5. √
二、练习拓展
试着读一读,连一连,记一记。
1. Social Science 道德与法治
2. Class Meeting 数学
3. Mathematics 社会科学
4. Moral Education 电脑学习
5. Computer Studies 班会
试着读一读,连一连,记一记。
1. Social Science 道德与法治
2. Class Meeting 数学
3. Mathematics 社会科学
4. Moral Education 电脑学习
5. Computer Studies 班会
答案:
1. Social Science 社会科学 2. Class Meeting 班会 3. Mathematics 数学 4. Moral Education 道德教育 5. Computer Studies 电脑学习
查看更多完整答案,请扫码查看