2025年教材全练四年级英语下册人教版三起天津专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册人教版三起天津专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
四、从B栏中找出A栏各句的合适答语。
A
( )1.Hi,boys and girls.
( )2.How many rulers do you have?
( )3.What's in the box?
( )4.Welcome to our school!
B

A
( )1.Hi,boys and girls.
( )2.How many rulers do you have?
( )3.What's in the box?
( )4.Welcome to our school!
B
答案:
1.B 2.D 3.C 4.A
五、阅读下面的寻物启事,完成下列任务。
I'm Jack.I lost my pencil box in the playground this morning.It's red and black.The picture on it is a toy car.There is a blue pen,two pencils,three erasers and two rulers in it.I like it very much.If you see it,please call me at3235276.Thank you very much!
任务(-)根据寻物启事判断正(T)误(F)。
( )1.Jack lost his pencil box in the playground. ( )2.The pencil box is blue.( )3.Three pencils are in the pencil box.
任务(二)Sarah捡到了一个铅笔盒,于是打电话给Jack。请根据以上寻物启事的内容选择合适的选项补全对话。
Jack:Hello,this is Jack.Who's that?
Sarah:Hello,this is Sarah.1.__________
Jack:Really?2.__________
Sarah:A blue pen,two pencils,two rulers
and three erasers.
Jack:3.__________
Sarah:It's red and black.And there is a picture on it.
Jack:4.__________
Sarah:No,the picture on it is a toy plane.
Jack:5.__________But thank you all the
same(仍然要谢谢你).

I'm Jack.I lost my pencil box in the playground this morning.It's red and black.The picture on it is a toy car.There is a blue pen,two pencils,three erasers and two rulers in it.I like it very much.If you see it,please call me at3235276.Thank you very much!
任务(-)根据寻物启事判断正(T)误(F)。
( )1.Jack lost his pencil box in the playground. ( )2.The pencil box is blue.( )3.Three pencils are in the pencil box.
任务(二)Sarah捡到了一个铅笔盒,于是打电话给Jack。请根据以上寻物启事的内容选择合适的选项补全对话。
Jack:Hello,this is Jack.Who's that?
Sarah:Hello,this is Sarah.1.__________
Jack:Really?2.__________
Sarah:A blue pen,two pencils,two rulers
and three erasers.
Jack:3.__________
Sarah:It's red and black.And there is a picture on it.
Jack:4.__________
Sarah:No,the picture on it is a toy plane.
Jack:5.__________But thank you all the
same(仍然要谢谢你).
答案:
任务(一)
1.T[解析]由“I'm Jack. I lost my pencil box in the playground this morning.”可知。
2.F[解析]由“It's red and black.”可知。
3.F[解析]由“There is a blue pen, two pencils, three erasers and two rulers in it.”可知。
任务(二)
1.E 2.A 3.D 4.C 5.B
1.T[解析]由“I'm Jack. I lost my pencil box in the playground this morning.”可知。
2.F[解析]由“It's red and black.”可知。
3.F[解析]由“There is a blue pen, two pencils, three erasers and two rulers in it.”可知。
任务(二)
1.E 2.A 3.D 4.C 5.B
查看更多完整答案,请扫码查看