第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
四、同学们正在失物招领处谈论物品的归属情况。看图,选择合适的选项补全对话。(有一项多余)

1. -Are these books yours, Zhang Peng? -No, they aren't. _______
2. -Is this your schoolbag, Lily? -No, it isn't. _______
3. -________ -Yes, it is.
1. -Are these books yours, Zhang Peng? -No, they aren't. _______
2. -Is this your schoolbag, Lily? -No, it isn't. _______
3. -________ -Yes, it is.
答案:
C@@B@@D
五、德育 照看好个人物品是一个好习惯。看看下面的同学们是否做到了。阅读短文,完成下列任务。
Look! There are some things in the playground after the PE class. Whose jacket is that? It's Mike's. Whose notebooks are these? They are Sarah's. There are two toys. Whose toys are those? They are John's. Look at the green shoes. Whose shoes are these? They are Chen Jie's. There is a football. Whose football is that? It's Peter's. Come and find your things, children!
任务一: 阅读短文,帮下列物品找到主人,将其序号填在括号里。
任务二: 阅读短文,选择正确的答案。
( ) 1. Where can the children find their things?
A. In the classroom. B. In the playground.
( ) 2. What do you want to say to the children? (你想对这些孩子们说什么?)
A. You can find your things.
B. Put away your things and take care of (照看好) them.
Look! There are some things in the playground after the PE class. Whose jacket is that? It's Mike's. Whose notebooks are these? They are Sarah's. There are two toys. Whose toys are those? They are John's. Look at the green shoes. Whose shoes are these? They are Chen Jie's. There is a football. Whose football is that? It's Peter's. Come and find your things, children!
任务一: 阅读短文,帮下列物品找到主人,将其序号填在括号里。
( ) 1. Where can the children find their things?
A. In the classroom. B. In the playground.
( ) 2. What do you want to say to the children? (你想对这些孩子们说什么?)
A. You can find your things.
B. Put away your things and take care of (照看好) them.
答案:
E@@A@@D@@C@@B@@B
查看更多完整答案,请扫码查看