第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
四、选择正确的句子补全对话。
Lucy: Mum, I can't find my coat. 1. ______
Mum: OK. 2. ______
Lucy: It's orange.
Mum: Look. 3. ______
Lucy: No, it's my sister's.
Mum: What about this one? Is it yours?
Lucy: 4. ______ Thank you.
Mum: Look. 5. ______
Lucy: It's my brother's.

Lucy: Mum, I can't find my coat. 1. ______
Mum: OK. 2. ______
Lucy: It's orange.
Mum: Look. 3. ______
Lucy: No, it's my sister's.
Mum: What about this one? Is it yours?
Lucy: 4. ______ Thank you.
Mum: Look. 5. ______
Lucy: It's my brother's.
答案:
B@@E@@D@@C@@A
五、阅读短文,完成下列任务。
Hello, I'm Jane.This is a new closet.I have many clothes in it.Look! This is my new dress.It's very beautiful.It's white and yellow.This is my T - shirt.It's green.I have an orange sweater.It's my birthday gift.I like it very much.Look there! Those are blue jeans. They aren't mine. They are my sister's. They are very nice.
任务一:阅读短文,判断下列句子的正(T)误(F)。
( )1. Jane has a new and beautiful dress.
( )2. Jane has a green shirt.
( )3. Jane's birthday gift is an orange sweater.
任务二:阅读短文,选择正确的答案。
( )4. What colour is Jane's dress?
A. It's orange. B. It's white and yellow. C. It's blue.
( )5. Are those jeans Jane's?
A. Yes, they are. B. No, they aren't. C. They're Jane's.
Hello, I'm Jane.This is a new closet.I have many clothes in it.Look! This is my new dress.It's very beautiful.It's white and yellow.This is my T - shirt.It's green.I have an orange sweater.It's my birthday gift.I like it very much.Look there! Those are blue jeans. They aren't mine. They are my sister's. They are very nice.
任务一:阅读短文,判断下列句子的正(T)误(F)。
( )1. Jane has a new and beautiful dress.
( )2. Jane has a green shirt.
( )3. Jane's birthday gift is an orange sweater.
任务二:阅读短文,选择正确的答案。
( )4. What colour is Jane's dress?
A. It's orange. B. It's white and yellow. C. It's blue.
( )5. Are those jeans Jane's?
A. Yes, they are. B. No, they aren't. C. They're Jane's.
答案:
T@@F@@T@@B@@B
查看更多完整答案,请扫码查看