2025年练出好成绩四年级英语下册人教版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练出好成绩四年级英语下册人教版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
七、看图,选择正确的答语。
( )1. Where is the teachers' office?
( )2. Is Classroom 3 on the first floor?
( )3. Is Classroom 1 next to the library?
( )4. Do you have a library?
( )5. Where is the library?
A. Yes, we do.
B. No, it isn't.
C. Yes, it is.
D. It's on the second floor.
E. It's on the first floor.

( )1. Where is the teachers' office?
( )2. Is Classroom 3 on the first floor?
( )3. Is Classroom 1 next to the library?
( )4. Do you have a library?
( )5. Where is the library?
A. Yes, we do.
B. No, it isn't.
C. Yes, it is.
D. It's on the second floor.
E. It's on the first floor.
答案:
D@@B@@C@@A@@E
八、根据图片判断句子正(T)误(F)。
( )1. This is my home.
( )2. My classroom is on the second floor.
( )3. My art room(美术教室)is on the first floor.
( )4. My library is next to my classroom.
( )5. My teachers' office is on the second floor.

( )1. This is my home.
( )2. My classroom is on the second floor.
( )3. My art room(美术教室)is on the first floor.
( )4. My library is next to my classroom.
( )5. My teachers' office is on the second floor.
答案:
F@@F@@T@@T@@T
九、选择正确的句子补全对话。
Amy: 1. ________ Is the teachers' office on the second floor?
Mike: No, it isn't. 2. ________
Amy: Thanks.
(on the first floor )
Amy: Hi, Miss Green! 3. ________
Miss Green: No, it isn't. 4. ________
Amy: Thank you.
(in the teachers' office )
Amy: Hi, Miss White! 5. ________
Miss White: Thank you, Amy.
Amy: Bye, Miss White.
A. It's next to the library.
B. Excuse me.
C. Here's my homework.
D. Is this the teachers' office?
E. It's on the first floor.
Amy: 1. ________ Is the teachers' office on the second floor?
Mike: No, it isn't. 2. ________
Amy: Thanks.
(on the first floor )
Amy: Hi, Miss Green! 3. ________
Miss Green: No, it isn't. 4. ________
Amy: Thank you.
(in the teachers' office )
Amy: Hi, Miss White! 5. ________
Miss White: Thank you, Amy.
Amy: Bye, Miss White.
A. It's next to the library.
B. Excuse me.
C. Here's my homework.
D. Is this the teachers' office?
E. It's on the first floor.
答案:
B@@E@@D@@A@@C
十、阅读短文,完成下列任务。
Hello, I'm Mike. My school is not very big, but it's very nice. We have thirty classrooms. My classroom is on the first floor. The teachers' office is next to it. We have a big library. It's on the second floor. There is a beautiful garden in our school. We can see many flowers in it. I love my school.
任务一:根据短文,判断正(T)误(F)。
( )1. My school is big.
( )2. There are(有)thirty classrooms.
( )3. You can see a beautiful garden in my school.
任务二:根据短文,回答问题。
1. Where's the teachers' office?
____________________
2. Does Mike like his school?
____________________
Hello, I'm Mike. My school is not very big, but it's very nice. We have thirty classrooms. My classroom is on the first floor. The teachers' office is next to it. We have a big library. It's on the second floor. There is a beautiful garden in our school. We can see many flowers in it. I love my school.
任务一:根据短文,判断正(T)误(F)。
( )1. My school is big.
( )2. There are(有)thirty classrooms.
( )3. You can see a beautiful garden in my school.
任务二:根据短文,回答问题。
1. Where's the teachers' office?
____________________
2. Does Mike like his school?
____________________
答案:
F@@T@@T@@It’s on the first floor@@Yes, he does.
查看更多完整答案,请扫码查看