第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
五、张鹏遇见了玲玲,他们说了些什么呢?选择合适的句子,补全对话。
Zhang Peng: Hello, Lingling. 1. ________
Lingling: I'm fine, thank you.
Zhang Peng: It's Saturday today. 2. ________
Lingling: 3. ________ What about you?
Zhang Peng: Usually I go for a walk. Sometimes I play sports.
Lingling: 4. ________
A. How are you?
B. What do you do on the weekend?
C. We can play sports together next Sunday.
D. I often play sports. Sometimes I read some books.
Zhang Peng: Hello, Lingling. 1. ________
Lingling: I'm fine, thank you.
Zhang Peng: It's Saturday today. 2. ________
Lingling: 3. ________ What about you?
Zhang Peng: Usually I go for a walk. Sometimes I play sports.
Lingling: 4. ________
A. How are you?
B. What do you do on the weekend?
C. We can play sports together next Sunday.
D. I often play sports. Sometimes I read some books.
答案:
A@@B@@D@@C
六(台州真题)阅读短文,完成下列任务。
Hi! My name is Lingling. My mother is busy every day. She is a nurse. She works in a big hospital. She goes to work at 8:00 a.m. from Monday to Wednesday. And she goes back home at 4:00 p.m. From Thursday to Saturday, she goes to work at 4:00 p.m. and goes back home at 12 noon. She doesn't work on Sundays. On Sundays, she always goes shopping with me. And she often cooks. In the evening, I usually do my homework and my mother usually cleans rooms and washes clothes.
任务一:根据短文内容,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. Lingling's mother works in a big hospital.
( )2. Lingling's mother goes to work at 4:00 p.m. on Tuesdays.
( )3. Lingling's mother goes back home at 12 noon on Fridays.
( )4. Lingling's mother works for five days every week.
( )5. Lingling's mother never cooks.
任务二:根据短文内容,完成思维导图。

Hi! My name is Lingling. My mother is busy every day. She is a nurse. She works in a big hospital. She goes to work at 8:00 a.m. from Monday to Wednesday. And she goes back home at 4:00 p.m. From Thursday to Saturday, she goes to work at 4:00 p.m. and goes back home at 12 noon. She doesn't work on Sundays. On Sundays, she always goes shopping with me. And she often cooks. In the evening, I usually do my homework and my mother usually cleans rooms and washes clothes.
任务一:根据短文内容,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. Lingling's mother works in a big hospital.
( )2. Lingling's mother goes to work at 4:00 p.m. on Tuesdays.
( )3. Lingling's mother goes back home at 12 noon on Fridays.
( )4. Lingling's mother works for five days every week.
( )5. Lingling's mother never cooks.
任务二:根据短文内容,完成思维导图。
答案:
T@@F@@T@@F@@F@@nurse@@8:00 a.m@@12 noon@@goes shopping@@cleans rooms
查看更多完整答案,请扫码查看