Ⅵ. 判断下列句子描述是否正确,正确的写 “T”,错误的写 “F”。
( ) 1. There are five rings on the Olympic Flag. They are blue, black, red, yellow and green.
( ) 2. We must eat vegetables and fruits every day. They are good for us.
( ) 3. The Olympic Games take place every five years.
( ) 4. It may rain. Take an umbrella with you.
( ) 5. Boys can wear skirts, trousers, T-shirts….
( ) 6. We can see swimming at the Winter Olympics.
( ) 1. There are five rings on the Olympic Flag. They are blue, black, red, yellow and green.
( ) 2. We must eat vegetables and fruits every day. They are good for us.
( ) 3. The Olympic Games take place every five years.
( ) 4. It may rain. Take an umbrella with you.
( ) 5. Boys can wear skirts, trousers, T-shirts….
( ) 6. We can see swimming at the Winter Olympics.
答案:
T
T
F
T
F
F
T
F
T
F
F
Ⅶ. 阅读理解。
```Sally's grandpa and grandma get up early every day. They go to the park and do Taichi. They often exercise. They always go shopping on Sunday. They often buy a lot of food in the supermarket. They have vegetables and fruits to keep healthy. They don't like candy or ice cream, because they are bad for their teeth. They like noodles and fish.```
1. 根据短文内容,判断句子正(T)、误(F)。
① Sally's grandpa and grandma can do Taichi. ( )
② They like candy very much. ( )
③ They often have vegetables and fruits. ( )
④ They go shopping on Sunday. ( )
2. 根据短文内容,回答问题。
① Where do Sally's grandparents go every day?______
② What do Sally's grandparents often buy? ______
③ Do Sally's grandparents like noodles and fish? ______
```Sally's grandpa and grandma get up early every day. They go to the park and do Taichi. They often exercise. They always go shopping on Sunday. They often buy a lot of food in the supermarket. They have vegetables and fruits to keep healthy. They don't like candy or ice cream, because they are bad for their teeth. They like noodles and fish.```
1. 根据短文内容,判断句子正(T)、误(F)。
① Sally's grandpa and grandma can do Taichi. ( )
② They like candy very much. ( )
③ They often have vegetables and fruits. ( )
④ They go shopping on Sunday. ( )
2. 根据短文内容,回答问题。
① Where do Sally's grandparents go every day?______
② What do Sally's grandparents often buy? ______
③ Do Sally's grandparents like noodles and fish? ______
答案:
T
F
T
T
They go to the park everyday.
They often buy a lot of food.
Yes, they do.
F
T
T
They go to the park everyday.
They often buy a lot of food.
Yes, they do.
查看更多完整答案,请扫码查看