新课程能力培养六年级英语外研版
注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册新课程能力培养六年级英语外研版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
7. 根据对话将下面的句子补充完整。
(1) It is ______
New Year's
Day tomorrow.
(2) People sing
songs
and have ______
parties
on New Year's Day.
(3)
Thanksgiving
is Simon's favourite festival.
(4) People always have a big family
dinner
on Thanksgiving Day.
(5) People say “
thank you
” on Thanksgiving Day.
(6) People
watch a big football game on TV
after Thanksgiving dinner.
(7) Daming thinks
Thanksgiving
is great and he likes it too.
答案:(1) New Year's
解析:根据对话“Tomorrow is New Year's Day.”可知。
(2) songs;parties
解析:根据对话“We sing songs and have parties.”可知。
(3) Thanksgiving
解析:根据对话“Thanksgiving is my favourite festival.”可知。
(4) dinner
解析:根据对话“It's a big family dinner.”可知。
(5) thank you
解析:根据对话“On Thanksgiving Day we say 'thank you' for our food, family and friends.”可知。
(6) watch a big football game on TV
解析:根据对话“And after Thanksgiving dinner, we watch a big football game on TV.”可知。
(7) Thanksgiving
解析:根据对话“I think I like Thanksgiving too!”可知。
8. 根据短文回答问题。
Children like Christmas because they usually get a lot of presents on that day.
It is Christmas today. Peter wakes up (醒来) and looks around. He sees a big box near his bed. He opens the box. Wow! There is a toy bear in it. It is big and lovely. He likes it very much. He runs to the Christmas tree in the living room. He sees a book under the tree. A card is on the book. It says “Merry Christmas. From Mom”. And there is also a volleyball under the tree. A card is near the ball. It says “Merry Christmas. From Dad”. Peter is so happy.
答案:(由于题目未给出具体问题,无法提供答案)