第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
四、根据短文内容,在空白处填入一个适当的单词或用括号内单词的正确形式填空
[2025 唐山五十四中开学考试改编] I faced different challenges last year. One of 1
However, during the exam, I 7
The next day, I got the 12
[2025 唐山五十四中开学考试改编] I faced different challenges last year. One of 1
them
_ (they) was my physics exam. It is an important exam in the 2eighth
_ (eight) grade. 3To get
_ (get) good grades, I had to work so hard. I 4spent
_ (spend) lots of time in the school library. 5Luckily
_ (lucky), I found some videos for all my physics lessons. I told my classmates about them, and we made a 6choice
_ (choose) to learn together.However, during the exam, I 7
realised
_ (realise) I still didn't get ready for the exam! That made 8me
_ (I) feel worried and upset. After a few 9moments
_ (moment), I cleared my mind. I focused 10on
_ the questions again. I worked out the difficult questions 11before
_ the exam ended.The next day, I got the 12
exciting
_ (excite) news. I got 97! I shared this good news 13with
_ my parents. They decided to buy me 14a
_ model plane as a gift. I must meet other challenges in the future, but I 15will try
_ (try) my best. What challenges did you meet in your school life?
答案:
1 them 2 eighth 3 To get 4 spent
5 Luckily 6 choice 7 realised 8 me
9 moments 10 on 11 before 12 exciting
13 with 14 a 15 will try
5 Luckily 6 choice 7 realised 8 me
9 moments 10 on 11 before 12 exciting
13 with 14 a 15 will try
阅读理解 学习方法
素养: 学习能力 难度: 中 用时: 6 分钟
多模态语篇·采访
Li Fang gets the first place at the Third English Speech Competition (比赛) in her school. A journalist(记者) is asking her some questions.
Journalist: How great you are!
Li Fang: Thanks.
Journalist: Can you tell me your ways to improve English skills?
Li Fang: Sure. My way is to keep practicing. You know practice makes perfect. It's very important to take every chance to practice speaking English in and out of class.
Journalist: I guess you keep an English diary.
Li Fang: Yes. I keep it to improve my writing skills.
Journalist: How do you improve your listening and reading skills?
Li Fang: I often listen to English broadcasts and watch English TV programs in my free time. And I like to read English stories and newspapers before I go to bed.
Journalist: You're a very good language learner. What do you want to be in the future, Li Fang?
Li Fang: My dream is to be a teacher of English.
Journalist: Good for you! I hope your dream will come true. Nice talking to you.
Li Fang: Thank you, and I enjoy talking to you, too.
1 How does Li Fang improve her writing skills?
A. By practicing speaking English.
B. By listening to English broadcasts.
C. By keeping an English diary.
D. By reading the English newspapers.
2 What does Li Fang want to be in the future?
A. A journalist.
B. A language learner.
C. A writer.
D. An English teacher.
3 What is the material mainly about?
A. Ways for English learning.
B. Books for English learning.
C. Problems of English learning.
D. Websites for English learning.
素养: 学习能力 难度: 中 用时: 6 分钟
多模态语篇·采访
Li Fang gets the first place at the Third English Speech Competition (比赛) in her school. A journalist(记者) is asking her some questions.
Journalist: How great you are!
Li Fang: Thanks.
Journalist: Can you tell me your ways to improve English skills?
Li Fang: Sure. My way is to keep practicing. You know practice makes perfect. It's very important to take every chance to practice speaking English in and out of class.
Journalist: I guess you keep an English diary.
Li Fang: Yes. I keep it to improve my writing skills.
Journalist: How do you improve your listening and reading skills?
Li Fang: I often listen to English broadcasts and watch English TV programs in my free time. And I like to read English stories and newspapers before I go to bed.
Journalist: You're a very good language learner. What do you want to be in the future, Li Fang?
Li Fang: My dream is to be a teacher of English.
Journalist: Good for you! I hope your dream will come true. Nice talking to you.
Li Fang: Thank you, and I enjoy talking to you, too.
1 How does Li Fang improve her writing skills?
A. By practicing speaking English.
B. By listening to English broadcasts.
C. By keeping an English diary.
D. By reading the English newspapers.
2 What does Li Fang want to be in the future?
A. A journalist.
B. A language learner.
C. A writer.
D. An English teacher.
3 What is the material mainly about?
A. Ways for English learning.
B. Books for English learning.
C. Problems of English learning.
D. Websites for English learning.
答案:
1 C 细节理解题。由文中的“Journalist: I guess you keep an English diary. Li Fang: Yes. I keep it to improve my writing skills”可知答案。
2 D 细节理解题。由文中的“Li Fang: My dream is to be a teacher of English”可知答案。
3 A 主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了李芳的英语学习方法,故选A。
2 D 细节理解题。由文中的“Li Fang: My dream is to be a teacher of English”可知答案。
3 A 主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了李芳的英语学习方法,故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看