第30页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
四、根据短文内容,在空白处填入一个适当的单词或用括号内单词的正确形式填空
[2025 衡水模拟改编]My name is Dave. I 1
But that does not mean I never feel nervous. Last month, our teacher Ms Liu came up 5
When I 9
I 15
[2025 衡水模拟改编]My name is Dave. I 1
won
(win) second place in the erhu competition(比赛) yesterday. I learned to play the erhu since the 2 second
(two) grade. And then I started to take part in different 3 kinds
(kind) of competitions. People sometimes ask “Do you feel nervous(紧张的)?” I can say “I do not”. I feel sure about it 4 because/and
I know ways to play it well.But that does not mean I never feel nervous. Last month, our teacher Ms Liu came up 5
with
a great idea. Our class held an activity to raise money for 6 children
(child) in poor areas. After that, she asked 7 me
(I) to give a talk about the activity. Though I tried my best to get ready for it, I was afraid 8 to forget
(forget) my words.When I 9
finally
(final) stood up to speak, I was nervous and could not hold my note. Ms Liu said, “Come on. I am sure you are the best.” I felt 10 relaxed
(relax) after hearing her words. At last, the talk was 11 a
big success. Everyone 12 cheered
(cheer) loudly. It was such a wonderful 13 feeling
(feel). My teacher was also proud 14 of
me.I 15
will remember
(remember) this experience forever(永远). It is so special to me.
答案:
1 won 2 second 3 kinds 4 because/and
5 with 6 children 7 me 8 to forget
9 finally 10 relaxed 11 a 12 cheered
13 feeling 14 of 15 will remember
5 with 6 children 7 me 8 to forget
9 finally 10 relaxed 11 a 12 cheered
13 feeling 14 of 15 will remember
阅读理解 特长
素养:语言能力 难度:易 用时:6分钟
跨学科·数学 The students in Sunshine Middle School want to know students' strengths, so they made a survey. They asked 500 students. Let's see what they are good at. 59% students love music and arts. They join different clubs after school. Playing the piano is the most popular. 23% of the students like doing sports. Boys always love playing soccer and girls enjoy swimming. As for languages, 10% students are good at speaking English. 8% of the students have other abilities. For example, they are good with old people and they love singing and dancing for the old.

1 What is the survey about?
A. Games.
B. Languages.
C. Arts.
D. Strengths.
2 What do some students love doing for old people?
A. Helping with sports.
B. Playing the piano.
C. Singing and dancing.
D. Doing sports.
3 What can we know from the text?
A. Few students' favourite sports are swimming and playing soccer.
B. 23% of the students teach the old to play the piano on weekends.
C. 295 students love music and arts and they join different clubs after school.
D. 59% of the students like speaking English and they can speak it well.
素养:语言能力 难度:易 用时:6分钟
跨学科·数学 The students in Sunshine Middle School want to know students' strengths, so they made a survey. They asked 500 students. Let's see what they are good at. 59% students love music and arts. They join different clubs after school. Playing the piano is the most popular. 23% of the students like doing sports. Boys always love playing soccer and girls enjoy swimming. As for languages, 10% students are good at speaking English. 8% of the students have other abilities. For example, they are good with old people and they love singing and dancing for the old.
1 What is the survey about?
A. Games.
B. Languages.
C. Arts.
D. Strengths.
2 What do some students love doing for old people?
A. Helping with sports.
B. Playing the piano.
C. Singing and dancing.
D. Doing sports.
3 What can we know from the text?
A. Few students' favourite sports are swimming and playing soccer.
B. 23% of the students teach the old to play the piano on weekends.
C. 295 students love music and arts and they join different clubs after school.
D. 59% of the students like speaking English and they can speak it well.
答案:
1 D 细节理解题。根据文中的“The students in Sunshine Middle School want to know students’ strengths,so they made a survey”可知答案。
2 C 细节理解题。根据文中的“For example,they are good with old people and they love singing and dancing for the old”可知,一些学生喜欢给老人唱歌和跳舞。
3 C 数字计算题。根据图表和文中的“They asked 500 students”和“59% students love music and arts. They join different clubs after school”可知,295名学生热爱音乐和艺术,并在放学后参加不同的俱乐部。
2 C 细节理解题。根据文中的“For example,they are good with old people and they love singing and dancing for the old”可知,一些学生喜欢给老人唱歌和跳舞。
3 C 数字计算题。根据图表和文中的“They asked 500 students”和“59% students love music and arts. They join different clubs after school”可知,295名学生热爱音乐和艺术,并在放学后参加不同的俱乐部。
查看更多完整答案,请扫码查看