2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
七、从方框中选择合适的句子,补全对话。
Bob: Hello, Helen. 1.
Helen: Pleased to meet you, Tina.
2.
Tina: I’m from Britain. 3.
Helen: I’m from America. Where do you live now?
Tina: 4.
Helen: Oh, the peaches there are famous (有名的). 5.
Tina: Yes, I like peaches very much.
Helen: I have some peaches. Here you are. Let’s be friends!
Tina: OK! Thank you.
A. How about you?
B. This is my new friend, Tina.
C. Where are you from?
D. Do you like peaches?
E. I live in the Happy City.
Bob: Hello, Helen. 1.
B
Helen: Pleased to meet you, Tina.
2.
C
Tina: I’m from Britain. 3.
A
Helen: I’m from America. Where do you live now?
Tina: 4.
E
Helen: Oh, the peaches there are famous (有名的). 5.
D
Tina: Yes, I like peaches very much.
Helen: I have some peaches. Here you are. Let’s be friends!
Tina: OK! Thank you.
A. How about you?
B. This is my new friend, Tina.
C. Where are you from?
D. Do you like peaches?
E. I live in the Happy City.
答案:
七、1~5 BCAED
八、完形填空。
Hello, I am Lucy. I 1 from New Zealand. I’m eleven. I live 2 Nanjing Road. I have a good friend. 3 name is Lily. She 4 from America. She 5 nine. We are in the same school and we are also in the same class. But I 6 fish and she likes chicken.
(
B. come
C. comes
(
B. on
C. at
(
B. He
C. Her
(
B. am
C. is
(
B. am
C. are
(
B. am
C. like
Hello, I am Lucy. I 1 from New Zealand. I’m eleven. I live 2 Nanjing Road. I have a good friend. 3 name is Lily. She 4 from America. She 5 nine. We are in the same school and we are also in the same class. But I 6 fish and she likes chicken.
(
B
)1. A. isB. come
C. comes
(
B
)2. A. inB. on
C. at
(
C
)3. A. sheB. He
C. Her
(
C
)4. A. comeB. am
C. is
(
A
)5. A. isB. am
C. are
(
C
)6. A. haveB. am
C. like
答案:
八、1~6 BBCCAC
1.“来自”的英文表达为come from,主语是I,其后接动词原形,故选B。
2.表示住在某条马路上用介词on,故选B。
3.name前用形容词性物主代词Her,故选C。
4.主语She为第三人称单数,come应用第三人称单数形式comes,A项排除,故选C。
5.主语是she,be动词用is,故选A。
6.and连接并列成分。根据后文likes可知此处应为like。
1.“来自”的英文表达为come from,主语是I,其后接动词原形,故选B。
2.表示住在某条马路上用介词on,故选B。
3.name前用形容词性物主代词Her,故选C。
4.主语She为第三人称单数,come应用第三人称单数形式comes,A项排除,故选C。
5.主语是she,be动词用is,故选A。
6.and连接并列成分。根据后文likes可知此处应为like。
九、阅读课文选段,完成下列各题。
New Zealand doesn’t have a long history. It is a young country. It is only around 150 years old. Why? It is not easy for people to get there. It is far away. It sits in a very big, cold sea.
Hot earth comes out as fire and hot rocks. Then, the hot earth cools. It makes new land. This land is very good for farming. In New Zealand, farmers can grow a lot of fruit and vegetables. They also keep many farm animals. They can get milk, butter and cheese from cows. There are more sheep and cows in New Zealand than people.
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
(二)阅读短文,回答下列问题。
1. What can farmers get from cows?
2. Why is New Zealand a young country?
New Zealand doesn’t have a long history. It is a young country. It is only around 150 years old. Why? It is not easy for people to get there. It is far away. It sits in a very big, cold sea.
Hot earth comes out as fire and hot rocks. Then, the hot earth cools. It makes new land. This land is very good for farming. In New Zealand, farmers can grow a lot of fruit and vegetables. They also keep many farm animals. They can get milk, butter and cheese from cows. There are more sheep and cows in New Zealand than people.
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
T
)1. New Zealand is a young country.(
F
)2. There aren’t lots of sheep and cows in New Zealand.(
T
)3. Hot earth comes out as fire and hot rocks.(二)阅读短文,回答下列问题。
1. What can farmers get from cows?
They can get milk,butter and cheese.
2. Why is New Zealand a young country?
Because it is not easy for people to get there. It is far away. It sits in a very big,cold sea.
答案:
九、(一)1~3 TFT
1.根据文中“It is a young country.”可知填T。
2.根据文中“There are more sheep and cows in New Zealand than people.”可知,新西兰有很多牛和羊,故填F。
3.根据文中“Hot earth comes out as fire and hot rocks.”可知,热的岩浆以火和热石头的形式喷出来,故填T。
(二)1.They can get milk,butter and cheese.
2.Because it is not easy for people to get there. It is far away. It sits in a very big,cold sea.
1.根据文中“It is a young country.”可知填T。
2.根据文中“There are more sheep and cows in New Zealand than people.”可知,新西兰有很多牛和羊,故填F。
3.根据文中“Hot earth comes out as fire and hot rocks.”可知,热的岩浆以火和热石头的形式喷出来,故填T。
(二)1.They can get milk,butter and cheese.
2.Because it is not easy for people to get there. It is far away. It sits in a very big,cold sea.
查看更多完整答案,请扫码查看