2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
一、根据下面 Alisa 的介绍,判断句子正(T)误(F)。
My name is Alisa. I'm from England. I am a student. I want to introduce my family. My mother is a nurse and my father is a doctor. They are in the same hospital. They help each other. My brother is a policeman. He is brave and handsome. My grandma has a farm. There is a dog, three cats and many vegetables in it. We are a happy family.
(
(
(
(
(
My name is Alisa. I'm from England. I am a student. I want to introduce my family. My mother is a nurse and my father is a doctor. They are in the same hospital. They help each other. My brother is a policeman. He is brave and handsome. My grandma has a farm. There is a dog, three cats and many vegetables in it. We are a happy family.
(
T
)1. Alisa is an English girl.(
F
)2. Alisa's mother is a doctor.(
F
)3. Alisa's parents aren't in the same hospital.(
T
)4. Alisa's brother is a policeman.(
F
)5. There are four people in Alisa's family.
答案:
1~5 T F F T F
1.根据文中“I’m from England.”可知,Alisa 是英国人,故答案为 T。
2.根据文中“My mother is a nurse.”可知,Alisa 的妈妈是一名护士。故答案为 F。
3.根据文中“They are in the same hospital.”可知,Alisa 的爸爸和妈妈在同一所医院。故答案为 F。
4.根据文中“My brother is a policeman.”可知,Alisa 的哥哥是警察。故答案为 T。
5.通读全文可知 Alisa 家里有五口人。故答案为 F。
1.根据文中“I’m from England.”可知,Alisa 是英国人,故答案为 T。
2.根据文中“My mother is a nurse.”可知,Alisa 的妈妈是一名护士。故答案为 F。
3.根据文中“They are in the same hospital.”可知,Alisa 的爸爸和妈妈在同一所医院。故答案为 F。
4.根据文中“My brother is a policeman.”可知,Alisa 的哥哥是警察。故答案为 T。
5.通读全文可知 Alisa 家里有五口人。故答案为 F。
二、新语篇 社交软件对话 阅读以下聊天对话,回答问题。

1. Where does Linda study?________
2. Where does Linda's father work?________
3. Where does Tom study?________
4. What does Tom's mother do?________
5. Is Tom's father a manager?________
1. Where does Linda study?________
2. Where does Linda's father work?________
3. Where does Tom study?________
4. What does Tom's mother do?________
5. Is Tom's father a manager?________
答案:
1.Linda studies in Beijing.
2.He works at the Bank of Beijing.
3.Tom studies in Chongqing.
4.She is a saleswoman. 5.Yes,he is.
1.根据聊天对话“I study in Beijing.”可知,Lisa 在北京学习,故填“Linda studies in Beijing.”。
2.根据聊天对话“Because my parents work at the Bank of Beijing.”可知,Linda 的父母都在北京银行工作。故填“He works at the Bank of Beijing.”。
3.根据聊天对话“I study in Chongqing.”可知,Tom 在重庆学习。故填“Tom studies in Chongqing.”。
4.根据聊天对话“She is a saleswoman.”可知,Tom 的妈妈是一位售货员。故填“She is a saleswoman.”。
5.根据聊天对话“My father is a manager in the hotel.”可知,Tom 的爸爸是一位经理,故填“Yes,he is.”。
2.He works at the Bank of Beijing.
3.Tom studies in Chongqing.
4.She is a saleswoman. 5.Yes,he is.
1.根据聊天对话“I study in Beijing.”可知,Lisa 在北京学习,故填“Linda studies in Beijing.”。
2.根据聊天对话“Because my parents work at the Bank of Beijing.”可知,Linda 的父母都在北京银行工作。故填“He works at the Bank of Beijing.”。
3.根据聊天对话“I study in Chongqing.”可知,Tom 在重庆学习。故填“Tom studies in Chongqing.”。
4.根据聊天对话“She is a saleswoman.”可知,Tom 的妈妈是一位售货员。故填“She is a saleswoman.”。
5.根据聊天对话“My father is a manager in the hotel.”可知,Tom 的爸爸是一位经理,故填“Yes,he is.”。
三、仿写对话。
例:—Where does your aunt work?
—She works in a bank.
(aunt)
(uncle)
1.
(grandpa)
2.
例:—Where does your aunt work?
—She works in a bank.
1.
—Where does your uncle work?—He works in a hospital.
_2.
—Where does your grandpa work?
_—He works on the farm.
答案:
1.—Where does your uncle work?
—He works in a hospital.
2.—Where does your grandpa work?
—He works on the farm.
—He works in a hospital.
2.—Where does your grandpa work?
—He works on the farm.
四、请你根据下面提供的表格信息,介绍一下 Bill 和他的家人。

_
_
答案:
One possible version:
Hello,I am Bill. I am twelve years old. I am a student in Xinhua School. My father is thirty-four. He is a doctor. He works in Beijing Hospital. My mother is thirty-five years old. She is a saleswoman in a shopping mall. I have a happy family.
Hello,I am Bill. I am twelve years old. I am a student in Xinhua School. My father is thirty-four. He is a doctor. He works in Beijing Hospital. My mother is thirty-five years old. She is a saleswoman in a shopping mall. I have a happy family.
查看更多完整答案,请扫码查看