2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
一、听录音,根据所听内容,选择合适的答语。
( )1. A. She is a worker.
B. She works in a hotel.
( )2. A. In a hospital. B. In a bank.
( )3. A. She is a reporter.
B. She is ten.
( )4. A. Yes, she does.
B. No, she isn’t.
( )5. A. He works in a shopping mall.
B. He is a worker.
( )1. A. She is a worker.
B. She works in a hotel.
( )2. A. In a hospital. B. In a bank.
( )3. A. She is a reporter.
B. She is ten.
( )4. A. Yes, she does.
B. No, she isn’t.
( )5. A. He works in a shopping mall.
B. He is a worker.
答案:
1~5 BAABA
二、读一读,选词填空,补全句子或对话。
again big give girl
1. The girls begin to work ______ .
2. —Where does your sister work?
—She works in a
3. The
4. I
again big give girl
1. The girls begin to work ______ .
2. —Where does your sister work?
—She works in a
big
hotel.3. The
girl
gives me a rose.4. I
give
him a banana.
答案:
二、1.again 2. big 3. girl 4. give
( )1.My skirt is old. I want to buy a new one in the _______.
A.hospital
B.shopping mall
C.factory
A.hospital
B.shopping mall
C.factory
答案:
B
1.根据句意“我的短裙旧了。我想在商场里买一条新的”,可知选B。
1.根据句意“我的短裙旧了。我想在商场里买一条新的”,可知选B。
( )2.My mother is a nurse in a _______.
A.restaurant
B.hotel
C.hospital
A.restaurant
B.hotel
C.hospital
答案:
C
2.nurse 意为“护士”,护士应该在医院工作,故选C。
2.nurse 意为“护士”,护士应该在医院工作,故选C。
( )3.—Where _______ your aunt work?
—She _______ in a bank.
A.does; works
B.do; works
C.does; work
—She _______ in a bank.
A.does; works
B.do; works
C.does; work
答案:
A
3.your aunt 是第三人称单数,故助动词用does;答句主语是she,谓语动词用第三人称单数形式works,故选A。
3.your aunt 是第三人称单数,故助动词用does;答句主语是she,谓语动词用第三人称单数形式works,故选A。
( )4.—I _______ the girl a pen.
—Does she like it?
A.give
B.gives
C.for
—Does she like it?
A.give
B.gives
C.for
答案:
A
4.主语是第一人称I,谓语动词用原形give,故选A。
4.主语是第一人称I,谓语动词用原形give,故选A。
四、按要求完成句子。
1. Bob works in a shopping mall.
(对画线部分提问)
2. Where does Tina work?(用 hospital 回答)
3. uncle, is, a, my, teacher, school, in, a (.)(连词成句)
4. works, Linda, at, CCTV (.)(连词成句)
5. What’s Li Yan’s job?(写出同义句)
1. Bob works in a shopping mall.
(对画线部分提问)
Where
does
Bob work
?2. Where does Tina work?(用 hospital 回答)
She works in a hospital.
3. uncle, is, a, my, teacher, school, in, a (.)(连词成句)
My uncle is a teacher in a school.
4. works, Linda, at, CCTV (.)(连词成句)
Linda works at CCTV.
5. What’s Li Yan’s job?(写出同义句)
What does Li Yan do?
答案:
四、1. Where does,work
2. She works in a hospital.
3. My uncle is a teacher in a school.
4. Linda works at CCTV.
5. What does Li Yan do?
2. She works in a hospital.
3. My uncle is a teacher in a school.
4. Linda works at CCTV.
5. What does Li Yan do?
五、新语篇 社交软件分享 阅读 Lisa 在社交软件上分享的内容,判断句子正(T)误(F)。
I’m Lisa. I am a student. Today, I am very happy. I come to the CCTV to visit my mother. She is a TV reporter. She is beautiful. And I am very happy to see Jackson. He is not only(不但) an actor but also(还) a singer. He is tall and handsome. He is kind. And I take photos with him.
(
(
(
(
(
I’m Lisa. I am a student. Today, I am very happy. I come to the CCTV to visit my mother. She is a TV reporter. She is beautiful. And I am very happy to see Jackson. He is not only(不但) an actor but also(还) a singer. He is tall and handsome. He is kind. And I take photos with him.
(
T
)1. Lisa is a student.(
T
)2. Lisa’s mother is a TV reporter.(
F
)3. Lisa’s father is an actor.(
T
)4. Jackson is kind.(
F
)5. Lisa is unhappy.
答案:
五、1~5 TTFTF
1.根据文中“I am a student.”可知,Lisa 是一名学生。
2.根据文中“She is a TV reporter.”可知,Lisa 的妈妈是一位电视台记者。
3.文中并没有提到Lisa父亲的职业。
4.根据文中“He is kind.”可知,Jackson 是善良的。
5.根据文中“Today,I am very happy.”可知,Lisa 很开心。
1.根据文中“I am a student.”可知,Lisa 是一名学生。
2.根据文中“She is a TV reporter.”可知,Lisa 的妈妈是一位电视台记者。
3.文中并没有提到Lisa父亲的职业。
4.根据文中“He is kind.”可知,Jackson 是善良的。
5.根据文中“Today,I am very happy.”可知,Lisa 很开心。
查看更多完整答案,请扫码查看