2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
六、根据中文提示补全句子,每空一词。
1. 杰克很胖,但是大卫很瘦。
Jack is
2. 我妹妹个子矮。她的眼睛很大。
My sister is
3. 凯瑟琳有一张小嘴巴和一个大鼻子。
Katherine has a small
4. 那些玩具兔子的耳朵很长。
Those toy rabbits'
5. 他是我的哥哥。他的眼睛很大。
1. 杰克很胖,但是大卫很瘦。
Jack is
fat
, but
David is thin
.2. 我妹妹个子矮。她的眼睛很大。
My sister is
short
. Her
eyes are big.3. 凯瑟琳有一张小嘴巴和一个大鼻子。
Katherine has a small
mouth
and a big nose
.4. 那些玩具兔子的耳朵很长。
Those toy rabbits'
ears
are very long
.5. 他是我的哥哥。他的眼睛很大。
He
is my brother. His
eyes are
big.
答案:
1. fat, but, thin 2. short, Her 3. mouth, nose 4. ears, long 5. He, His, are
七、从方框中选择合适的句子,补全对话。
Kate:Mum, look at that girl.
Kate's mother:1.
Kate:She is my new friend at the music club.
Kate's mother:What's her name?
Kate:2.
Kate:Hello, Linda!
Linda:3.
Kate's mother:4.
Linda:I'm ten.
Kate's mother:You're so cute!
Linda:5.
A. Her name is Linda.
B. Who's she?
C. Thank you.
D. How old are you, Linda?
E. Hi, Kate.
Kate:Mum, look at that girl.
Kate's mother:1.
B
Kate:She is my new friend at the music club.
Kate's mother:What's her name?
Kate:2.
A
Let's say hello to her.Kate:Hello, Linda!
Linda:3.
E
Kate's mother:4.
D
Linda:I'm ten.
Kate's mother:You're so cute!
Linda:5.
C
A. Her name is Linda.
B. Who's she?
C. Thank you.
D. How old are you, Linda?
E. Hi, Kate.
答案:
1~5 BAEDC
1. 答语介绍了那个女孩,所以问句询问女孩是谁,故选B。
2. 本句回答上一句问句“她的名字是什么”,故选A。
3. 上一句是凯特和琳达打招呼,所以答语也是打招呼用语,故选E。
4. 答语回答了年龄,故问句用How old询问年龄,故选D。
5. 凯特的妈妈夸奖了琳达,故答语应表达感谢。故选C。
1. 答语介绍了那个女孩,所以问句询问女孩是谁,故选B。
2. 本句回答上一句问句“她的名字是什么”,故选A。
3. 上一句是凯特和琳达打招呼,所以答语也是打招呼用语,故选E。
4. 答语回答了年龄,故问句用How old询问年龄,故选D。
5. 凯特的妈妈夸奖了琳达,故答语应表达感谢。故选C。
八、阅读短文,回答问题。
My Wonderful Friend
I am Cathy. I have a wonderful friend. Her name is Lily. She is very pretty and has beautiful blue eyes. Every time I look at her, I feel happy because she always has a big smile on her face. Lily is also very smart. She can solve(解决) maths problems quickly.
Lily loves to have fun. We often play games together after school. She is very funny and always makes me laugh with her jokes. We enjoy our time together.
Lily is not just pretty and smart. She is also kind. She is special(特别的). She helps others when they need it. I am lucky to have such a wonderful friend!
1. What's Cathy's friend's name?
2. What colour are Lily's eyes?
3. Is Lily smart?
4. What does Lily like to do after school?
5. Why does Cathy think Lily is a special friend?
My Wonderful Friend
I am Cathy. I have a wonderful friend. Her name is Lily. She is very pretty and has beautiful blue eyes. Every time I look at her, I feel happy because she always has a big smile on her face. Lily is also very smart. She can solve(解决) maths problems quickly.
Lily loves to have fun. We often play games together after school. She is very funny and always makes me laugh with her jokes. We enjoy our time together.
Lily is not just pretty and smart. She is also kind. She is special(特别的). She helps others when they need it. I am lucky to have such a wonderful friend!
1. What's Cathy's friend's name?
Lily.
2. What colour are Lily's eyes?
Blue.
3. Is Lily smart?
Yes, she is.
4. What does Lily like to do after school?
Play games.
5. Why does Cathy think Lily is a special friend?
Because she is pretty, smart and kind.
答案:
1. Lily. 2. Blue. 3. Yes, she is. 4. Play games. 5. Because she is pretty, smart and kind.
1. 根据文中“I am Cathy. I have a wonderful friend. Her name is Lily.”可知,答案为“Lily.”。
2. 根据文中“She is very pretty and has beautiful blue eyes.”可知,答案为“Blue.”。
3. 根据文中“Lily is also very smart.”可知,应作肯定回答。
5. 根据文中“Lily is not just pretty and smart. She is also kind. She is special.”可知,答案为“Because she is pretty, smart and kind.”。
1. 根据文中“I am Cathy. I have a wonderful friend. Her name is Lily.”可知,答案为“Lily.”。
2. 根据文中“She is very pretty and has beautiful blue eyes.”可知,答案为“Blue.”。
3. 根据文中“Lily is also very smart.”可知,应作肯定回答。
5. 根据文中“Lily is not just pretty and smart. She is also kind. She is special.”可知,答案为“Because she is pretty, smart and kind.”。
查看更多完整答案,请扫码查看