2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第58页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
B
Today is Monday. Paul goes to a new school—No. 22 Junior High School. He gets up at six o'clock in the morning. He exercises for half an hour. Then he takes a shower and has some bread for breakfast. His father goes to work at six thirty, so his mother takes him to school. Paul feels nervous because he doesn't know what his teachers and classmates are like. His mother tells him they're very nice and asks him not to worry about that.
Paul gets to the classroom at seven forty. He finds his classmates are having a “First Day of School” party. They talk about their families, favourite sports and favourite food. He also sees two teachers in the classroom. They're Mrs Smith and Miss Brown. Mrs Smith teaches maths and Miss Brown teaches English. They smile at Paul and welcome him to the school. He joins the students and makes friends with them quickly.
5. What does Paul do before breakfast?
A. Doing homework and exercising.
B. Exercising and taking a shower.
C. Taking a shower and watching TV.
D. Watching TV and doing homework.
6. What does the underlined word “nervous” in the first paragraph mean in English?
A. Worried.
B. Special.
C. Tired.
D. Bored.
7. Which of the following is the right match (匹配)?
A. Miss Brown→a maths teacher
B. Mrs Smith→in the classroom
C. Paul's mother→getting up at 6 am
D. Paul's father→taking Paul to school
8. From the text, we know Paul feels
A. excited
B. sad
C. long
D. bored
Today is Monday. Paul goes to a new school—No. 22 Junior High School. He gets up at six o'clock in the morning. He exercises for half an hour. Then he takes a shower and has some bread for breakfast. His father goes to work at six thirty, so his mother takes him to school. Paul feels nervous because he doesn't know what his teachers and classmates are like. His mother tells him they're very nice and asks him not to worry about that.
Paul gets to the classroom at seven forty. He finds his classmates are having a “First Day of School” party. They talk about their families, favourite sports and favourite food. He also sees two teachers in the classroom. They're Mrs Smith and Miss Brown. Mrs Smith teaches maths and Miss Brown teaches English. They smile at Paul and welcome him to the school. He joins the students and makes friends with them quickly.
5. What does Paul do before breakfast?
A. Doing homework and exercising.
B. Exercising and taking a shower.
C. Taking a shower and watching TV.
D. Watching TV and doing homework.
6. What does the underlined word “nervous” in the first paragraph mean in English?
A. Worried.
B. Special.
C. Tired.
D. Bored.
7. Which of the following is the right match (匹配)?
A. Miss Brown→a maths teacher
B. Mrs Smith→in the classroom
C. Paul's mother→getting up at 6 am
D. Paul's father→taking Paul to school
8. From the text, we know Paul feels
A
on his first school day.A. excited
B. sad
C. long
D. bored
答案:
5—8 BABA 【解析】
本文主要讲述Paul入学第一天的见闻。
5.细节理解题。根据第一段中“He exercises for half an hour. Then he takes a shower and has some bread for breakfast.”可知,Paul在早餐吃一些面包前,锻炼半个小时并且洗了淋浴。故选B。
6.词义猜测题。根据第一段中“Paul goes to a new school...His mother tells him they’re very nice and asks him not to worry about that.”可知,Paul是这所学校的新学生,他的妈妈告诉他老师和同学都很好,让他别担心。由此可猜测出“nervous”是“紧张的”之意。故选A。
7.细节理解题。根据第二段中“He also sees two teachers in the classroom. They’re Mrs Smith and Miss Brown.”可知,Paul在教室里还看见两位老师,他们是Mrs Smith和Miss Brown。故选B。
8.推理判断题。根据第二段中“They smile at Paul and welcome him to the school. He joins the students and makes friends with them quickly.”可知,老师们对着Paul微笑并且欢迎他入学,Paul加入到学生中并且迅速地与他们成为朋友。由此可推断出Paul的第一天学校生活是很开心的。故选A。
本文主要讲述Paul入学第一天的见闻。
5.细节理解题。根据第一段中“He exercises for half an hour. Then he takes a shower and has some bread for breakfast.”可知,Paul在早餐吃一些面包前,锻炼半个小时并且洗了淋浴。故选B。
6.词义猜测题。根据第一段中“Paul goes to a new school...His mother tells him they’re very nice and asks him not to worry about that.”可知,Paul是这所学校的新学生,他的妈妈告诉他老师和同学都很好,让他别担心。由此可猜测出“nervous”是“紧张的”之意。故选A。
7.细节理解题。根据第二段中“He also sees two teachers in the classroom. They’re Mrs Smith and Miss Brown.”可知,Paul在教室里还看见两位老师,他们是Mrs Smith和Miss Brown。故选B。
8.推理判断题。根据第二段中“They smile at Paul and welcome him to the school. He joins the students and makes friends with them quickly.”可知,老师们对着Paul微笑并且欢迎他入学,Paul加入到学生中并且迅速地与他们成为朋友。由此可推断出Paul的第一天学校生活是很开心的。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看