2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版》

三、语篇填空(共10小题,每小题1分;满分10分)
阅读短文,在空白处填入一个适当的单词或用括号内所给词的正确形式填空,使短文通顺、连贯。
(锦州市期末)

Students at Sanhe Primary School in Chongqing enjoy playing soccer. It is an important part of 31.
their
(they) school life. Now every student at the school 32.
has
(have) a soccer lesson once a week.
The school is in a mountain (高山) village. At first, to help students have a good future, Sun Xiaoming, the headteacher (校长) of the school, sets up a soccer team for girls. He chooses 20 girls from the fourth and 33.
fifth
(five) grades. And he also prepares clothes and food 34.
for
them at school.
Primary school students 35.
are
(be) short and thin. It's difficult for them to play basketball or volleyball. 36.
But
soccer is different. It is cheap and easy to learn. Students can play it by a team on the playground or at home. So soccer is an excellent choice (选择) for the students.
The students fall in love 37.
with
soccer. They train (训练) hard every day. Many of them play it 38.
well
(good). Some of them get into great high schools. Some of them make it into soccer 39.
clubs
(club) and become professional (职业的) players.
Soccer opens a new window for those students and 40.
changes
(change) their lives. It helps them enjoy good health, make new friends and learn to work with others. Also, it helps them get out of the mountains and live a better life.
答案: 31.their 32.has 33.fifth 34.for 35.are
36.But 37.with 38.well 39.clubs
40.changes
四、阅读与表达(共4小题,41 -43小题,每小题2分,44小题4分;满分10分)
阅读短文,然后根据内容回答问题。
My name is Mark. I study at Heping International School. Our school is in Shenyang. It is large. There are about 1,500 students and 100 teachers in it. About 100 students are from other countries, like America, Britain, Russia, France, Canada and Australia. Their parents work in Shenyang. We have six grades, three in junior high (初中) and three in senior high.
Our school is very modern. There are two classroom buildings and two dormitories (宿舍) on the right of the school. The dormitories are behind the classroom buildings. There is a big hall between them. The school library is on the left. It is at the back of the school, and there is a large computer room in it. We often go there to surf the Internet and email our friends. In front of the library is the school clinic (诊所). Beside Classroom Building A and in front of the school clinic there is a large garden.
Would you like to visit our school? We can show you around, and we can practise English at the English Corner.
41. In which city is Mark's school?
Shenyang.

42. How many classroom buildings does Mark's school have?
Two/2.

43. Where is the school clinic?
In front of the library. /Behind a large garden.

44. Do you want to visit Mark's school? Why or why not? Write 30 words or more.
Yes. First, I want to make friends with the students from other countries so that I can make my English better. Second, the school is very large and modern. I want to open my mind there.


答案: 41.Shenyang.
42.Two/2.
43.In front of the library. /Behind a large garden.
44.Yes. First, I want to make friends with the students from other countries so that I can make my English better. Second, the school is very large and modern. I want to open my mind there.(答案开放)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭