2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
D
Tom is a 13-year-old boy. He wants to be a basketball player. Why? Because he likes playing basketball very much. Tom's favourite subject is PE. He has three PE classes in a week. In PE classes, he always plays basketball. In his free time, he likes watching NBA games on TV. His dream (梦想) is to be a famous basketball player like Kobe Bryant.
At first, Tom can't play it well. He finds he has some time in the evening, so he asks his father to play basketball with him for one hour every evening in the park near his home. Two months later, Mr Green, his PE teacher, says, "Well done! I think you'll be a good basketball player." Tom is very happy at this time.
After class, Tom plays basketball with his classmates in the playground. On Saturday mornings and Sunday mornings, he always plays basketball with his cousin Paul. Paul loves basketball, too. He likes shooting at the basket (投篮), but Tom doesn't like that. He likes passing the basketball (传球).
13. What's Tom's favourite subject?
A. Science.
B. History.
C. Geography.
D. PE.
14. Tom is
A. hard-working
B. surprised
C. funny
D. quiet
15. Who does Tom play basketball with after class?
A. His classmates.
B. His cousin.
C. His teacher.
D. His father.
16. What can be the best title for the text?
A. Tom's School Day
B. Tom's Favourite Subject
C. Tom and His Teacher
D. Tom and His Dream
Tom is a 13-year-old boy. He wants to be a basketball player. Why? Because he likes playing basketball very much. Tom's favourite subject is PE. He has three PE classes in a week. In PE classes, he always plays basketball. In his free time, he likes watching NBA games on TV. His dream (梦想) is to be a famous basketball player like Kobe Bryant.
At first, Tom can't play it well. He finds he has some time in the evening, so he asks his father to play basketball with him for one hour every evening in the park near his home. Two months later, Mr Green, his PE teacher, says, "Well done! I think you'll be a good basketball player." Tom is very happy at this time.
After class, Tom plays basketball with his classmates in the playground. On Saturday mornings and Sunday mornings, he always plays basketball with his cousin Paul. Paul loves basketball, too. He likes shooting at the basket (投篮), but Tom doesn't like that. He likes passing the basketball (传球).
13. What's Tom's favourite subject?
A. Science.
B. History.
C. Geography.
D. PE.
14. Tom is
A
according to the second paragraph.A. hard-working
B. surprised
C. funny
D. quiet
15. Who does Tom play basketball with after class?
A. His classmates.
B. His cousin.
C. His teacher.
D. His father.
16. What can be the best title for the text?
A. Tom's School Day
B. Tom's Favourite Subject
C. Tom and His Teacher
D. Tom and His Dream
答案:
13.D 14.A 15.A 16.D
【解析】
D
本文主要介绍了Tom为了成为一名篮球运动员而努力的故事。
13.细节理解题。根据第一段中“Tom’s favourite subject is PE.”可知,Tom最喜欢的科目是体育。故选D。
14.推理判断题。根据第二段可知,Tom起先篮球打得不好,于是利用业余时间每晚与他的爸爸在公园里打一个小时篮球。两个月后他得到了体育老师的认可。由此可以推测出Tom是勤奋的。故选A。
15.细节理解题。根据第三段中“After class, Tom plays basketball with his classmates in the playground.”可知,课后Tom和他的同学在操场上打篮球。故选A。
16.标题归纳题。本文主要介绍了Tom为了成为一名篮球运动员而努力的故事。故选D。
【解析】
D
本文主要介绍了Tom为了成为一名篮球运动员而努力的故事。
13.细节理解题。根据第一段中“Tom’s favourite subject is PE.”可知,Tom最喜欢的科目是体育。故选D。
14.推理判断题。根据第二段可知,Tom起先篮球打得不好,于是利用业余时间每晚与他的爸爸在公园里打一个小时篮球。两个月后他得到了体育老师的认可。由此可以推测出Tom是勤奋的。故选A。
15.细节理解题。根据第三段中“After class, Tom plays basketball with his classmates in the playground.”可知,课后Tom和他的同学在操场上打篮球。故选A。
16.标题归纳题。本文主要介绍了Tom为了成为一名篮球运动员而努力的故事。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看