2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
C(锦州市期末)
Millie wants to buy her mother a gift. But she doesn't know what to buy.
One Sunday morning, she walks past a pet shop. "My mother is 75 years old, but she doesn't live with us. She needs a pet." Millie thinks. So she goes into the shop and sees many cute animals. There are dogs, cats, goldfish and many other animals. But she doesn't like them.
"Do you have other great animals?" Millie asks the shopkeeper. "Yes," answers the shopkeeper. "I have a special parrot. It can speak four languages: Chinese, English, French and Japanese! But it isn't cheap (便宜的). It costs about 3,000 yuan." "That's great!" says Millie. She buys the parrot and posts it to her mother.
The next day, Millie calls her mother. "What do you think of the gift?" Millie asks. Her mother answers happily, "Thank you, Millie! It's very delicious!"
9. Millie wants to buy a pet for her mother because
A. her mother loves animals
B. her mother is 75 years old
C. her mother lives with them
D. her mother doesn't live with them
10. Which of the following is in the right time order?
①Millie buys a parrot. ②Millie walks past a pet shop.
③Millie's mother says the gift is delicious. ④Millie asks the shopkeeper for other animals.
A. ②④③①
B. ①②③④
C. ②④①③
D. ③①④②
11. What does Millie's mother think the gift is?
A. A pet.
B. Food.
C. A toy.
D. A fish.
12. What is the main idea of the story?
A. Millie wants to live with her mother.
B. Millie wants to buy food for her mother.
C. Millie's mother needs a friend.
D. Millie buys a special gift for her mother.
Millie wants to buy her mother a gift. But she doesn't know what to buy.
One Sunday morning, she walks past a pet shop. "My mother is 75 years old, but she doesn't live with us. She needs a pet." Millie thinks. So she goes into the shop and sees many cute animals. There are dogs, cats, goldfish and many other animals. But she doesn't like them.
"Do you have other great animals?" Millie asks the shopkeeper. "Yes," answers the shopkeeper. "I have a special parrot. It can speak four languages: Chinese, English, French and Japanese! But it isn't cheap (便宜的). It costs about 3,000 yuan." "That's great!" says Millie. She buys the parrot and posts it to her mother.
The next day, Millie calls her mother. "What do you think of the gift?" Millie asks. Her mother answers happily, "Thank you, Millie! It's very delicious!"
9. Millie wants to buy a pet for her mother because
D
.A. her mother loves animals
B. her mother is 75 years old
C. her mother lives with them
D. her mother doesn't live with them
10. Which of the following is in the right time order?
①Millie buys a parrot. ②Millie walks past a pet shop.
③Millie's mother says the gift is delicious. ④Millie asks the shopkeeper for other animals.
A. ②④③①
B. ①②③④
C. ②④①③
D. ③①④②
11. What does Millie's mother think the gift is?
A. A pet.
B. Food.
C. A toy.
D. A fish.
12. What is the main idea of the story?
A. Millie wants to live with her mother.
B. Millie wants to buy food for her mother.
C. Millie's mother needs a friend.
D. Millie buys a special gift for her mother.
答案:
9.D 10.C 11.B 12.D
【解析】
C
本文记叙了Millie给母亲买礼物的事。
9.细节理解题。根据第二段中“My mother is 75 years old, but she doesn’t live with us.”可知,因为母亲和Millie不住在一起,所以想买个宠物作为陪伴。故选D。
10.梳理排序题。根据全文可知,想买宠物—在宠物店询问店主—买鹦鹉—送给母亲后母亲认为礼物很妙。故选C。
11.细节理解题。根据第四段中“Thank you, Millie! It’s very delicious!”可知,母亲用形容食物的单词“delicious”来形容收到的礼物。故选B。
12.主旨大意题。通读全文可知,本文记叙了Millie给母亲买礼物的事。故选D。
【解析】
C
本文记叙了Millie给母亲买礼物的事。
9.细节理解题。根据第二段中“My mother is 75 years old, but she doesn’t live with us.”可知,因为母亲和Millie不住在一起,所以想买个宠物作为陪伴。故选D。
10.梳理排序题。根据全文可知,想买宠物—在宠物店询问店主—买鹦鹉—送给母亲后母亲认为礼物很妙。故选C。
11.细节理解题。根据第四段中“Thank you, Millie! It’s very delicious!”可知,母亲用形容食物的单词“delicious”来形容收到的礼物。故选B。
12.主旨大意题。通读全文可知,本文记叙了Millie给母亲买礼物的事。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看