2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版》

B(盘锦市大洼区期末,有改编)
Some people like to dress their dogs or cats in clothes to make them look cute or make them warm. So do I. I have a dog and a cat. I sometimes make them wear jackets or sweaters on cold days and wear hats and sunglasses for fun.
I am Linda and I have a clothes shop. The shop is different from other shops because the clothes in it are not for boys or girls. They are for dogs. Do you have a dog? Come and buy clothes at my store. You can buy what you want here.
Look! I have many different kinds of clothes in the shop. I sell the green T-shirts for 15. The white dogs' sweaters look very cool and you can get one for only 12. How much are the dogs' blue skirts? They are 16 each. Does your dog need a bag? The black bags look small, but you can put some dog food in them. The bags are only 10. What about the dogs' trousers? You can get one pair for only 12. My clothes store has dogs' shoes and socks, too.
When your dog needs clothes, please come to my shop. It is next to the Science Library on Chang'an Road. You can call me at 345-3776. I will help you find the right clothes for your dog.
5. The underlined word "them" in the first paragraph refers to
C
.
A. cold days
B. hats and sunglasses
C. Linda's dog and cat
D. the clothes in Linda's shop
6. The clothes in Linda's shop are for
D
.
A. boys
B. girls
C. cats
D. dogs
7. What does Paragraph 3 mainly talk about?
A. Where the shop is and what are in it.
B. How big the shop is and when it is open.
C. What are in the shop and how much they are.
D. Where the shop is and how many things there are.
8. What can we know about Linda and her shop?
A. Linda's home is on Chang'an Road.
B. Linda's telephone number is 345-3776.
C. Her shop is behind the Science Library.
D. We can't find shoes or socks in her shop.
答案: 5.C 6.D 7.C 8.B
【解析】
B
本文主要介绍了Linda开的宠物狗服装店。
5.指代猜测题。根据第一段中“I have a dog and a cat.”可知,Linda有一只狗和一只猫,因此推测them指代Linda的狗和猫。故选C。
6.细节理解题。根据第二段中“The shop is different from other shops because the clothes in it are not for boys or girls. They are for dogs.”可知,Linda店里的衣服与其他店不同,因为该店不卖男装或女装,店里的服装是为小狗提供的。故选D。
7.段落大意题。根据第三段可知,店里有许多不同种类的衣服,并对它们的的价格进行了介绍。故选C。
8.细节理解题。根据“You can call me at 345-3776.”可知,Linda的电话号码是345-3776。故选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭