2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
B(葫芦岛市期末)
Are you ready to cook, clean, paint or farm? I'm Bob. I'm 13 years old. Some of my classmates like cleaning and some like painting. I like cooking very much. And I am good at cooking.
I can cook a lot of Chinese food, such as Mapo tofu, beef noodles and jiaozi. I don't learn to cook in class. I like to learn to cook from videos on TV. Sometimes, I spend two hours in the kitchen at weekends. It is really relaxing (放松的). When I cook new food, I always first ask my parents to taste it and they say it's delicious. Then I take some to my classmates and share with them.
This term, there are cooking classes in my school. And the teacher is me! There is a big classroom for my cooking classes. I don't ask students to look at the blackboard, read books or remember new words. I just guide them how to cook. All the students like my classes because they think they're fun to them. I show them that cooking is interesting and easy.
Cooking makes me happy. I think it's an important life skill (技能). It will be useful for our future life.
5. What does Bob like doing?
A. Cleaning.
B. Cooking.
C. Painting.
D. Farming.
6. The underlined word “taste” in Paragraph (段落) 2 probably means
A. eat
B. send
C. choose
D. collect
7. What do the students do in Bob's cooking classes?
A. Do some reading.
B. Write down new words.
C. Try to make food.
D. Look at the blackboard.
8. Bob writes the text to
A. share his hobby with us
B. tell us about his family
C. talk about Chinese food
D. show his school activities
Are you ready to cook, clean, paint or farm? I'm Bob. I'm 13 years old. Some of my classmates like cleaning and some like painting. I like cooking very much. And I am good at cooking.
I can cook a lot of Chinese food, such as Mapo tofu, beef noodles and jiaozi. I don't learn to cook in class. I like to learn to cook from videos on TV. Sometimes, I spend two hours in the kitchen at weekends. It is really relaxing (放松的). When I cook new food, I always first ask my parents to taste it and they say it's delicious. Then I take some to my classmates and share with them.
This term, there are cooking classes in my school. And the teacher is me! There is a big classroom for my cooking classes. I don't ask students to look at the blackboard, read books or remember new words. I just guide them how to cook. All the students like my classes because they think they're fun to them. I show them that cooking is interesting and easy.
Cooking makes me happy. I think it's an important life skill (技能). It will be useful for our future life.
5. What does Bob like doing?
A. Cleaning.
B. Cooking.
C. Painting.
D. Farming.
6. The underlined word “taste” in Paragraph (段落) 2 probably means
A
.A. eat
B. send
C. choose
D. collect
7. What do the students do in Bob's cooking classes?
A. Do some reading.
B. Write down new words.
C. Try to make food.
D. Look at the blackboard.
8. Bob writes the text to
A
.A. share his hobby with us
B. tell us about his family
C. talk about Chinese food
D. show his school activities
答案:
B
本文主要讲述了 Bob 对烹饪的热爱及相关经历。
5.细节理解题。根据第一段中“I like cooking very much.”可知,Bob 喜欢做饭。故选 B。
6.词义猜测题。根据第二段中“When I cook new food, I always first ask my parents to taste it and they say it’s delicious.”可知,Bob 让父母先尝一尝,所以“taste”在这里是“吃、尝试”的意思。故选 A。
7.细节理解题。根据第三段中“I don’t ask students to look at the blackboard, read books or remember new words. I just guide them how to cook.”可知,Bob 在做饭课上指导同学烹饪。故选 C。
8.写作目的题。根据第一段中“I like cooking very much.”和全文,Bob 整篇文章都在分享他对烹饪的热爱及相关经历。故选 A。
本文主要讲述了 Bob 对烹饪的热爱及相关经历。
5.细节理解题。根据第一段中“I like cooking very much.”可知,Bob 喜欢做饭。故选 B。
6.词义猜测题。根据第二段中“When I cook new food, I always first ask my parents to taste it and they say it’s delicious.”可知,Bob 让父母先尝一尝,所以“taste”在这里是“吃、尝试”的意思。故选 A。
7.细节理解题。根据第三段中“I don’t ask students to look at the blackboard, read books or remember new words. I just guide them how to cook.”可知,Bob 在做饭课上指导同学烹饪。故选 C。
8.写作目的题。根据第一段中“I like cooking very much.”和全文,Bob 整篇文章都在分享他对烹饪的热爱及相关经历。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看