2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
D(丹东市东港市期末)
One day five fishermen go fishing. They are lucky (幸运的). Each fisherman gets a big fish. “What a fine supper we will have!” says one fisherman. “Now let's go home.” “Are we all here? Let me count first,” says another. “One, two, three, four. Oh, no! One of us is missing (丢失的)!” “It cannot be!” says another. So he begins to count. “One, two, three, four, I see four fishermen too! One of us has drowned (淹死)!” All the fishermen hug (拥抱) each other. They cry and cry.

Just then a little girl comes by. “Why are you so sad?” she asks them. “One fisherman is missing,” says one fisherman. “One, two, three, four,” he counts again. The little girl sees his mistake right away. The fisherman forgets to count himself, “Will you give me your fish if I find your friend?” she asks. “Yes! Yes!” they say.
“Now jump into the river one at a time,” the little girl tells them. “And I will count you.” The fishermen jump into the river one by one. One! Two! Three! Four! Five! “Five!” the fishermen shout, “We found our lost friend!” The fishermen give the little girl all their fish. They have no fish for supper. But they are all together and happy again.
13. How many fish do the five fishermen get?
A. One.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
14. What does the underlined word “It” refer to (指代) in Paragragh 1?
A. The fisherman is lucky.
B. The fish is for supper.
C. The fisherman is missing.
D. The supper is coming.
15. What is the correct order (顺序) of these events?
a. The little girl gets all the fish.
b. The fishermen each get a big fish.
c. The little girl finds out their mistake.
d. The fishermen find one of them missing.
e. The little girl thinks of a good way to help them.
A. b→d→c→e→a
B. a→c→d→e→b
C. c→d→e→a→b
D. b→d→e→c→a
16. What can we infer (推断) from the text?
A. The little girl is very clever.
B. The girl always likes going fishing.
C. The fishermen and the girl are friends.
D. The fishermen are very good at counting.
One day five fishermen go fishing. They are lucky (幸运的). Each fisherman gets a big fish. “What a fine supper we will have!” says one fisherman. “Now let's go home.” “Are we all here? Let me count first,” says another. “One, two, three, four. Oh, no! One of us is missing (丢失的)!” “It cannot be!” says another. So he begins to count. “One, two, three, four, I see four fishermen too! One of us has drowned (淹死)!” All the fishermen hug (拥抱) each other. They cry and cry.
Just then a little girl comes by. “Why are you so sad?” she asks them. “One fisherman is missing,” says one fisherman. “One, two, three, four,” he counts again. The little girl sees his mistake right away. The fisherman forgets to count himself, “Will you give me your fish if I find your friend?” she asks. “Yes! Yes!” they say.
“Now jump into the river one at a time,” the little girl tells them. “And I will count you.” The fishermen jump into the river one by one. One! Two! Three! Four! Five! “Five!” the fishermen shout, “We found our lost friend!” The fishermen give the little girl all their fish. They have no fish for supper. But they are all together and happy again.
13. How many fish do the five fishermen get?
A. One.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
14. What does the underlined word “It” refer to (指代) in Paragragh 1?
A. The fisherman is lucky.
B. The fish is for supper.
C. The fisherman is missing.
D. The supper is coming.
15. What is the correct order (顺序) of these events?
a. The little girl gets all the fish.
b. The fishermen each get a big fish.
c. The little girl finds out their mistake.
d. The fishermen find one of them missing.
e. The little girl thinks of a good way to help them.
A. b→d→c→e→a
B. a→c→d→e→b
C. c→d→e→a→b
D. b→d→e→c→a
16. What can we infer (推断) from the text?
A. The little girl is very clever.
B. The girl always likes going fishing.
C. The fishermen and the girl are friends.
D. The fishermen are very good at counting.
答案:
13.D 14.C 15.A 16.A
【解析】
D
本文讲述了五位渔夫在钓鱼时因未将自己算入人数而误以为有人失踪,最终在一个小女孩的帮助下发现错误的故事。
13.细节理解题。根据第一段中“They are lucky. Each fisherman gets a big fish.”可知,五位渔夫各自钓到了一条大鱼,共五条。故选D。
14.指代猜测题。根据第一段中“‘One,two,three,four. Oh,no!One of us is missing!’‘It cannot be!’says another. So he begins to count. ‘One,two,three,four,I see four fishermen too!’”可知,It在句中指“渔夫丢失”这件事。故选C。
15.推理判断题。根据第一段中“Each fisherman gets a big fish.”可知,b项排在第一位;根据第一段中“Oh,no!One of us is missing!”可知,d项排在第二位;根据第二段中“The little girl sees his mistake right away.”可知,c项排在第三位;根据第二段中“‘Will you give me your fish if I find your friend?’she asks.”可知,e项排在第四位;根据最后一段中“The fishermen give the little girl all their fish.”可知,a项排在最后一位。故选A。
16.推理判断题。根据第二段中“The little girl sees his mistake right away. The fisherman forgets to count himself”和第三段中“The fishermen give the little girl all their fish.”可知,小女孩很聪明。故选A。
【解析】
D
本文讲述了五位渔夫在钓鱼时因未将自己算入人数而误以为有人失踪,最终在一个小女孩的帮助下发现错误的故事。
13.细节理解题。根据第一段中“They are lucky. Each fisherman gets a big fish.”可知,五位渔夫各自钓到了一条大鱼,共五条。故选D。
14.指代猜测题。根据第一段中“‘One,two,three,four. Oh,no!One of us is missing!’‘It cannot be!’says another. So he begins to count. ‘One,two,three,four,I see four fishermen too!’”可知,It在句中指“渔夫丢失”这件事。故选C。
15.推理判断题。根据第一段中“Each fisherman gets a big fish.”可知,b项排在第一位;根据第一段中“Oh,no!One of us is missing!”可知,d项排在第二位;根据第二段中“The little girl sees his mistake right away.”可知,c项排在第三位;根据第二段中“‘Will you give me your fish if I find your friend?’she asks.”可知,e项排在第四位;根据最后一段中“The fishermen give the little girl all their fish.”可知,a项排在最后一位。故选A。
16.推理判断题。根据第二段中“The little girl sees his mistake right away. The fisherman forgets to count himself”和第三段中“The fishermen give the little girl all their fish.”可知,小女孩很聪明。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看