2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
C(丹东凤城市期末, 有改编)
Jessie is an eleven-year-old student in Star Primary School. It is a big school with many trees and flowers. There are 1,800 students and 220 teachers in it. There are sixty classrooms in the classroom building. And every class has 30 students.
Here is a map of her school. Let's have a look at the map!

(1)Sports hall (2)Science building (science labs and computer rooms) (3)Library
(4)Classroom building (5)Office building (6)Art and music building (7)Playground
(8)Dinning hall
Jessie likes her school very much. But she likes the music classroom best because it is very special. There are some desks in it, but there aren't any chairs. So where do they sit? They sit on yoga (瑜伽) balls. They are red, orange, blue and green. They are for students. Sitting on yoga balls is so fun. All the students like them very much. There are many pictures on the wall and there are many flowers in the front of the classroom. They make her classroom very good-looking.
9. There are three
A. libraries
B. playgrounds
C. dining halls
D. sports halls
10. The computer rooms are in the
A. office building
B. science building
C. classroom building
D. art and music building
11. Jessie's music classroom is special because
A. there is a computer
B. there are no flowers
C. there are many maps
D. there aren't any chairs
12. What can we know about Jessie's school?
A. It is big and nice.
B. It is a middle school.
C. 220 students study in it.
D. The library is next to the playground.
Jessie is an eleven-year-old student in Star Primary School. It is a big school with many trees and flowers. There are 1,800 students and 220 teachers in it. There are sixty classrooms in the classroom building. And every class has 30 students.
Here is a map of her school. Let's have a look at the map!
(1)Sports hall (2)Science building (science labs and computer rooms) (3)Library
(4)Classroom building (5)Office building (6)Art and music building (7)Playground
(8)Dinning hall
Jessie likes her school very much. But she likes the music classroom best because it is very special. There are some desks in it, but there aren't any chairs. So where do they sit? They sit on yoga (瑜伽) balls. They are red, orange, blue and green. They are for students. Sitting on yoga balls is so fun. All the students like them very much. There are many pictures on the wall and there are many flowers in the front of the classroom. They make her classroom very good-looking.
9. There are three
C
in Jessie's school.A. libraries
B. playgrounds
C. dining halls
D. sports halls
10. The computer rooms are in the
B
.A. office building
B. science building
C. classroom building
D. art and music building
11. Jessie's music classroom is special because
D
.A. there is a computer
B. there are no flowers
C. there are many maps
D. there aren't any chairs
12. What can we know about Jessie's school?
A. It is big and nice.
B. It is a middle school.
C. 220 students study in it.
D. The library is next to the playground.
答案:
9.C 10.B 11.D 12.A
【解析】
C
本文介绍了Jessie的学校。
9.细节理解题。根据地图可知,Jessie的学校有3个餐厅。故选C。
10.细节理解题。根据“
(2) Science building (science labs and computer rooms)”可知,电脑教室在科学楼里。故选B。
11.细节理解题。根据最后一段中“But she likes the music classroom best because it is very special. There are some desks in it,but there aren’t any chairs.”可知,Jessie最喜欢音乐教室,因为音乐教室很特殊,它里面有桌子但没有椅子。故选D。
12.推理判断题。根据第一段中“It is a big school with many trees and flowers”和最后一段中“There are many pictures on the wall and there are many flowers in the front of the classroom. They make her classroom very good-looking.”可知,Jessie的学校是一所有许多花和树的大学校;墙上有许多图片,在教室的前面有许多花,这些花使教室很漂亮。故可推断出Jessie的学校既大又漂亮。故选A。
【解析】
C
本文介绍了Jessie的学校。
9.细节理解题。根据地图可知,Jessie的学校有3个餐厅。故选C。
10.细节理解题。根据“
(2) Science building (science labs and computer rooms)”可知,电脑教室在科学楼里。故选B。
11.细节理解题。根据最后一段中“But she likes the music classroom best because it is very special. There are some desks in it,but there aren’t any chairs.”可知,Jessie最喜欢音乐教室,因为音乐教室很特殊,它里面有桌子但没有椅子。故选D。
12.推理判断题。根据第一段中“It is a big school with many trees and flowers”和最后一段中“There are many pictures on the wall and there are many flowers in the front of the classroom. They make her classroom very good-looking.”可知,Jessie的学校是一所有许多花和树的大学校;墙上有许多图片,在教室的前面有许多花,这些花使教室很漂亮。故可推断出Jessie的学校既大又漂亮。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看