2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第23页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
三、语篇填空(共10小题,每小题1分;满分10分)
阅读短文,在空白处填入一个适当的单词或用括号内所给词的正确形式填空,使短文通顺、连贯。
Hi, I’m Neil.
I live in a town 15 miles from London. The house is big. 31.
Hello! My name is Anna.
I live in a flat in the centre of Moscow. Our flat is on the 35.
Hi! I’m Stephen.
I live in a large house in Los Angeles. It 39.
阅读短文,在空白处填入一个适当的单词或用括号内所给词的正确形式填空,使短文通顺、连贯。
Hi, I’m Neil.
I live in a town 15 miles from London. The house is big. 31.
My
(I) favourite room is the kitchen. My family and I often 32. sit
(sit) there and enjoy a cup of tea. We have a beautiful garden. There are a lot of 33. flowers
(flower) in it. I always have 34. fun
(funny) with my dog there.Hello! My name is Anna.
I live in a flat in the centre of Moscow. Our flat is on the 35.
seventh
(seven) floor. It is not big, 36. but
we have a nice living room. After dinner, we often watch TV there. I share 37. a/one
bedroom with my sister. We often listen 38. to
music in bed.Hi! I’m Stephen.
I live in a large house in Los Angeles. It 39.
has
(have) eight rooms. I have my own bedroom and bathroom, and I like the balcony(阳台) best. I love 40. to sit
(sit) there and look out at the beach and the sea. It’s cool.
答案:
31.My 32.sit 33.flowers 34.fun
35.seventh 36.but 37.a/one 38.to 39.has 40.to sit
35.seventh 36.but 37.a/one 38.to 39.has 40.to sit
四、阅读与表达(共4小题,41 - 43小题,每小题2分,44小题4分;满分10分)
阅读短文,然后根据内容回答问题。
Every day, you may go to school by school bus. But do you have lessons on the bus?
On a small farm in Mexico, there are no schools. A bus is the school. The driver of the bus is the teacher. It’s a school bus, but it doesn’t take the children to school. It just goes round from place to place, and sometimes it comes to this farm. The bus stays here for three months. The farmers call it a school on wheels(轮子). Every time the bus comes, the farmers run to it, shouting(喊) and laughing. They warmly welcome the school bus.
When the bus is on the farm, in the morning, the teacher teaches the small children. In the afternoon the bigger children come to have their lessons because they must work in the morning. At night, the fathers and mothers come to school. They want to learn, too. However, the farmers hope(希望) that they can have a real school some day.
41. Who is the teacher of a school on wheels?
42. Is the school bus warmly welcome on a small farm in Mexico?
43. Why do the bigger children go to have lessons in the afternoon?
44. What do you think of a school on wheels on a small farm in Mexico? Write 20 words or more.
阅读短文,然后根据内容回答问题。
Every day, you may go to school by school bus. But do you have lessons on the bus?
On a small farm in Mexico, there are no schools. A bus is the school. The driver of the bus is the teacher. It’s a school bus, but it doesn’t take the children to school. It just goes round from place to place, and sometimes it comes to this farm. The bus stays here for three months. The farmers call it a school on wheels(轮子). Every time the bus comes, the farmers run to it, shouting(喊) and laughing. They warmly welcome the school bus.
When the bus is on the farm, in the morning, the teacher teaches the small children. In the afternoon the bigger children come to have their lessons because they must work in the morning. At night, the fathers and mothers come to school. They want to learn, too. However, the farmers hope(希望) that they can have a real school some day.
41. Who is the teacher of a school on wheels?
The driver of a (school) bus.
42. Is the school bus warmly welcome on a small farm in Mexico?
Yes. /Yes,it is.
43. Why do the bigger children go to have lessons in the afternoon?
Because they must work in the morning.
44. What do you think of a school on wheels on a small farm in Mexico? Write 20 words or more.
I think it is helpful for the people on a small farm in Mexico because they don't have a real school. The school on wheels can make people live a better life.(答案开放)
答案:
41.The driver of a (school) bus.
42.Yes. /Yes,it is.
43.Because they must work in the morning.
44.I think it is helpful for the people on a small farm in Mexico because they don't have a real school. The school on wheels can make people live a better life.(答案开放)
42.Yes. /Yes,it is.
43.Because they must work in the morning.
44.I think it is helpful for the people on a small farm in Mexico because they don't have a real school. The school on wheels can make people live a better life.(答案开放)
查看更多完整答案,请扫码查看