2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
D(沈阳市铁西区期中,有改编)
There are twelve months in a year. My favourite month is October. Why?
First, October 1st is National Day and also the day of my birth. Second, we have a seven-day holiday(假期) from October 1st to 7th. During the holiday, my parents often take me to see my grandparents or go to the cinema. Third, there are also some interesting school activities in October.
I don’t love basketball because it’s rocky for me. But I love soccer. On the 14th, we have a soccer game. I love playing soccer and watching soccer games. We have a book sale on October 20th. I have three old books and I want to sell them. The art festival is fun. We have it on October 29th.
October is a really great month for me.
13. What does the underlined word “rocky” mean in Paragraph 2?
A. Relaxing.
B. Interesting.
C. Difficult.
D. Exciting.
14. When was the writer born?
A. On October 1st.
B. On October 7th.
C. On October 20th.
D. On October 29th.
15. What does the underlined pronoun “it” in Paragraph 2 refer to(指的是)?
A. The soccer game.
B. The school trip.
C. The book sale.
D. The art festival.
16. How many school activities are there in October?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
There are twelve months in a year. My favourite month is October. Why?
First, October 1st is National Day and also the day of my birth. Second, we have a seven-day holiday(假期) from October 1st to 7th. During the holiday, my parents often take me to see my grandparents or go to the cinema. Third, there are also some interesting school activities in October.
I don’t love basketball because it’s rocky for me. But I love soccer. On the 14th, we have a soccer game. I love playing soccer and watching soccer games. We have a book sale on October 20th. I have three old books and I want to sell them. The art festival is fun. We have it on October 29th.
October is a really great month for me.
13. What does the underlined word “rocky” mean in Paragraph 2?
A. Relaxing.
B. Interesting.
C. Difficult.
D. Exciting.
14. When was the writer born?
A. On October 1st.
B. On October 7th.
C. On October 20th.
D. On October 29th.
15. What does the underlined pronoun “it” in Paragraph 2 refer to(指的是)?
A. The soccer game.
B. The school trip.
C. The book sale.
D. The art festival.
16. How many school activities are there in October?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
答案:
13—16 CADB
D
本文是作者对自己最喜欢的月份的介绍。
13.词义猜测题。根据第二段中“I don't love basketball because it's rocky for me. But I love soccer.”前后句的转折关系可猜测出,“rocky”表示“困难的”之意。故选C。
14.细节理解题。根据第二段中“First,October 1st is National Day and also the day of my birth.”可知,作者出生于10月1日。故选A。
15.指代猜测题。根据第二段中上句“The art festival is fun.”可知,it指代提到的“The art festival”。故选D。
16.细节理解题。文中提到的校园活动有“soccer game”“book sale”和“the art festival”,共三个。故选B。
D
本文是作者对自己最喜欢的月份的介绍。
13.词义猜测题。根据第二段中“I don't love basketball because it's rocky for me. But I love soccer.”前后句的转折关系可猜测出,“rocky”表示“困难的”之意。故选C。
14.细节理解题。根据第二段中“First,October 1st is National Day and also the day of my birth.”可知,作者出生于10月1日。故选A。
15.指代猜测题。根据第二段中上句“The art festival is fun.”可知,it指代提到的“The art festival”。故选D。
16.细节理解题。文中提到的校园活动有“soccer game”“book sale”和“the art festival”,共三个。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看