2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
B
Hello! My name is Bob. I have a big family.
This is a photo of my family. These are my grandparents. They're in China now. This is my mother. Her first name is Grace. My father is a teacher. His name is Dale White. My parents are my friends, too. I have an uncle. He is my father's brother. I have two aunts. They are my mother's sisters, too. I have two cousins—a boy and a girl. I have a sister too, but she isn't in the photo.
I have a happy family. I love my family.
5. Who are in China now?
A. Bob's parents.
B. Bob's sisters.
C. Bob's grandparents.
D. Bob's aunts.
6. Grace is Bob's
A. father
B. mother
C. sister
D. aunt
7. What is the writer's last name?
A. White.
B. Dale.
C. Miller.
D. Bob.
8. What does the text talk about?
A. A photo of a country.
B. A picture of a place.
C. A photo of a family.
D. A picture of a flower.
Hello! My name is Bob. I have a big family.
This is a photo of my family. These are my grandparents. They're in China now. This is my mother. Her first name is Grace. My father is a teacher. His name is Dale White. My parents are my friends, too. I have an uncle. He is my father's brother. I have two aunts. They are my mother's sisters, too. I have two cousins—a boy and a girl. I have a sister too, but she isn't in the photo.
I have a happy family. I love my family.
5. Who are in China now?
A. Bob's parents.
B. Bob's sisters.
C. Bob's grandparents.
D. Bob's aunts.
6. Grace is Bob's
B
_ .A. father
B. mother
C. sister
D. aunt
7. What is the writer's last name?
A. White.
B. Dale.
C. Miller.
D. Bob.
8. What does the text talk about?
A. A photo of a country.
B. A picture of a place.
C. A photo of a family.
D. A picture of a flower.
答案:
5—8 CBAC
【解析】
本文介绍了Bob的家庭照片。
5.细节理解题。根据第二段中“These are my grandparents. They’re in China now.”可知,Bob的祖父母现在在中国。故选C。
6.细节理解题。根据第二段中“This is my mother. Her first name is Grace.”可知,Grace是Bob的妈妈的名字。故选B。
7.推理判断题。根据第二段中“My father is a teacher. His name is Dale White.”可知,Bob的爸爸的姓是White,所以可推断出Bob的姓也是White。故选A。
8.推理判断题。根据“My name is Bob. I have a big family. This is a photo of my family.”可推理判断出本文介绍的是一张家庭照片。故选C。
【解析】
本文介绍了Bob的家庭照片。
5.细节理解题。根据第二段中“These are my grandparents. They’re in China now.”可知,Bob的祖父母现在在中国。故选C。
6.细节理解题。根据第二段中“This is my mother. Her first name is Grace.”可知,Grace是Bob的妈妈的名字。故选B。
7.推理判断题。根据第二段中“My father is a teacher. His name is Dale White.”可知,Bob的爸爸的姓是White,所以可推断出Bob的姓也是White。故选A。
8.推理判断题。根据“My name is Bob. I have a big family. This is a photo of my family.”可推理判断出本文介绍的是一张家庭照片。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看