2025年一遍过高中英语选择性必修第一册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过高中英语选择性必修第一册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第50页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
听第10段材料,回答第18至20题。
18. What would MAD Architects prefer buildings to be like?
A. More attractive.
B. More traditional.
C. More environmentally friendly.
19. Where will the Urban Forest be built?
A. In Beijing.
B. In Chongqing.
C. In Rome.
20. Who should apply for a job according to the talk?
A. Architects.
B. Engineers.
C. Office workers.
18. What would MAD Architects prefer buildings to be like?
A. More attractive.
B. More traditional.
C. More environmentally friendly.
19. Where will the Urban Forest be built?
A. In Beijing.
B. In Chongqing.
C. In Rome.
20. Who should apply for a job according to the talk?
A. Architects.
B. Engineers.
C. Office workers.
答案:
18.C 19.B 20.A
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Failure isn’t the end, unless you let it be. Don’t believe me? Here are four people who lived through failure before going on to become names known around the world.
Walt Disney
Disney began his career by being fired by a newspaper for not being creative enough. Later, his Mickey Mouse cartoons were rejected because they were considered to be " too scary for women". Also, The Three Little Pigs was turned down because it only had four characters. Thankfully, we have the Disney Company today because Disney chose not to listen to any of his critics and press forward towards his dreams.
Stephen King
King is a best - selling writer whose work has been made into several motion pictures. However, his first work was rejected 30 times, which led to King throwing it in the trash. Thankfully, his wife persuaded him to keep working at it, and — from that poor start — Carrie was born.
Milton Hershey
The man who blessed us with the sweet milk chocolate treat we all love wasn’t a hit the first time around. He once worked for a local candy factory. But when he went out on his own, he failed miserably. Then he returned to the family farm and perfected the art of making delicious milk chocolate candy, which we enjoy today.
Theodor Geisel
This author struggled to write a novel that publishing companies would call " pure rubbish" several times — 27 to be exact. The man just wouldn’t quit, though. One fateful night, he ran into an old friend who was a children’s literature editor. The friend agreed to publish Geisel’s work. Better known today as Dr. Seuss, Geisel was never again called a failure after his first book became a hit.
21. Why is the Disney Company known to us nowadays?
A. Disney was rejected many times.
B. Disney improved his works later.
C. Disney got fired and began his career.
D. Disney ignored critics and fought for his dreams.
22. What is Milton Hershey famous for today?
A. His big family farm.
B. His successful art career.
C. His delicious milk chocolate candy.
D. His experience in making milk chocolate.
23. What do the people mentioned have in common?
A. They have a gift for making money.
B. They suffered several defeats on the path to success.
C. They are creative and highly educated.
D. They were successful at the very start.
A
Failure isn’t the end, unless you let it be. Don’t believe me? Here are four people who lived through failure before going on to become names known around the world.
Walt Disney
Disney began his career by being fired by a newspaper for not being creative enough. Later, his Mickey Mouse cartoons were rejected because they were considered to be " too scary for women". Also, The Three Little Pigs was turned down because it only had four characters. Thankfully, we have the Disney Company today because Disney chose not to listen to any of his critics and press forward towards his dreams.
Stephen King
King is a best - selling writer whose work has been made into several motion pictures. However, his first work was rejected 30 times, which led to King throwing it in the trash. Thankfully, his wife persuaded him to keep working at it, and — from that poor start — Carrie was born.
Milton Hershey
The man who blessed us with the sweet milk chocolate treat we all love wasn’t a hit the first time around. He once worked for a local candy factory. But when he went out on his own, he failed miserably. Then he returned to the family farm and perfected the art of making delicious milk chocolate candy, which we enjoy today.
Theodor Geisel
This author struggled to write a novel that publishing companies would call " pure rubbish" several times — 27 to be exact. The man just wouldn’t quit, though. One fateful night, he ran into an old friend who was a children’s literature editor. The friend agreed to publish Geisel’s work. Better known today as Dr. Seuss, Geisel was never again called a failure after his first book became a hit.
21. Why is the Disney Company known to us nowadays?
A. Disney was rejected many times.
B. Disney improved his works later.
C. Disney got fired and began his career.
D. Disney ignored critics and fought for his dreams.
22. What is Milton Hershey famous for today?
A. His big family farm.
B. His successful art career.
C. His delicious milk chocolate candy.
D. His experience in making milk chocolate.
23. What do the people mentioned have in common?
A. They have a gift for making money.
B. They suffered several defeats on the path to success.
C. They are creative and highly educated.
D. They were successful at the very start.
答案:
21.D 考查细节理解。根据文章 Walt Disney 部分中的"Thankfully, we have the Disney Company. . . towards his dreams"可知,今天我们都知道迪士尼公司是因为Disney 没有听取任何批评家的意见,坚持为梦想而奋斗。22.C 考查细节理解。根据文章 Milton Hershey 部分中的首句和尾句可知,Milton Hershey 出名的原因是他所制作的美味的牛奶巧克力糖。故选 C 项。23.B 考查细节理解。通读全文尤其是根据文章第一段中的"Here are four people. . . around the world"可知,文章主要介绍了四位名人的经历,这四个人在获得成功之前都遭遇了失败。故选 B 项。
查看更多完整答案,请扫码查看