第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
二、阅读与表达
My friend Alice visited me from Australia last week. She arrived in Hong Kong on Wednesday morning. I showed her around.
We visited the Clock Tower first. The Clock Tower was very tall. We took some photos there. Then we went to the Hong Kong Science Museum. After that, we saw a good movie.
The next day, we visited the Ladies' Market. There were a lot of clothes shops. The clothes were cheap and beautiful. Alice bought some clothes for her parents and friends. Then we went to the Dried Seafood Street. We bought some seafood. We also had seafood in a restaurant. Both of us enjoyed the meal. Then we went to a concert (音乐会) in the evening. The music was fantastic!
On the third day, the weather was very hot, so we decided to visit Hong Kong Wetland Park. We saw many kinds of plants and animals in it. They were very interesting.
Alice went back to Australia on Friday evening. She enjoyed the trip. She invited (邀请) me to visit Australia next summer.
1. Where did Alice come from?______
2. How long did Alice stay in Hong Kong?______
3. What did Alice buy on the Ladies' Street?______
4. How was the weather on the third day?______
5. What did they see in Hong Kong Wetland Park?______
1.
2.
3.
4.
5.
My friend Alice visited me from Australia last week. She arrived in Hong Kong on Wednesday morning. I showed her around.
We visited the Clock Tower first. The Clock Tower was very tall. We took some photos there. Then we went to the Hong Kong Science Museum. After that, we saw a good movie.
The next day, we visited the Ladies' Market. There were a lot of clothes shops. The clothes were cheap and beautiful. Alice bought some clothes for her parents and friends. Then we went to the Dried Seafood Street. We bought some seafood. We also had seafood in a restaurant. Both of us enjoyed the meal. Then we went to a concert (音乐会) in the evening. The music was fantastic!
On the third day, the weather was very hot, so we decided to visit Hong Kong Wetland Park. We saw many kinds of plants and animals in it. They were very interesting.
Alice went back to Australia on Friday evening. She enjoyed the trip. She invited (邀请) me to visit Australia next summer.
1. Where did Alice come from?______
2. How long did Alice stay in Hong Kong?______
3. What did Alice buy on the Ladies' Street?______
4. How was the weather on the third day?______
5. What did they see in Hong Kong Wetland Park?______
1.
Australia.
2.
For 3 days.
3.
Some clothes.
4.
Hot.
5.
Many kinds of plants and animals.
答案:
1. Australia. 2. For 3 days. 3. Some clothes. 4. Hot. 5. Many kinds of plants and animals.
三、(2024 达州)阅读还原
根据短文内容,从下面选项中选择适当的选项补全短文,选项中有一项为多余选项。
Everyone wants to be happy but sometimes it can be difficult to make it. 1. ______
Smile.
When you're happy, you smile. But believe it or not, when you smile, it also makes you happy. 2. ______
Do exercise.
Exercise isn't just good for your body. 3. ______
Listen to music.
Music is always a good way to bring more happiness into your life! Music can help you relax after hard work. There are so many feel-good songs and they can surely make you feel happier.
4. ______
Why not spend time outdoors if you're feeling down? A simple walk in the park, visiting a nearby town, or even taking your lunch break outside can work wonders.
Do what you love.
If you want to be happy, you'd better be with things or people that make you feel good. 5. ______
Whatever happens, keep in a good mood every day!

根据短文内容,从下面选项中选择适当的选项补全短文,选项中有一项为多余选项。
Everyone wants to be happy but sometimes it can be difficult to make it. 1. ______
E
Smile.
When you're happy, you smile. But believe it or not, when you smile, it also makes you happy. 2. ______
F
Do exercise.
Exercise isn't just good for your body. 3. ______
C
It doesn't matter what kind of exercise you do. Try playing basketball, dancing in your bedroom, or running with your dog.Listen to music.
Music is always a good way to bring more happiness into your life! Music can help you relax after hard work. There are so many feel-good songs and they can surely make you feel happier.
4. ______
A
Why not spend time outdoors if you're feeling down? A simple walk in the park, visiting a nearby town, or even taking your lunch break outside can work wonders.
Do what you love.
If you want to be happy, you'd better be with things or people that make you feel good. 5. ______
D
Whatever happens, keep in a good mood every day!
答案:
1—5 EFCAD
查看更多完整答案,请扫码查看