2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
C
Dear Lingling,
How time flies! How's your school life in Beijing? So many things took place in the past two months. At the beginning of this term, I signed up for a volunteer club. I felt so happy to take part in so many meaningful activities in the club. We danced on the stage for the old people and cleaned the park in our community. I felt so great when I helped others. Besides, I made new friends in the club. I am not shy any more and become more and more outgoing. But my parents don't like it. They think volunteer work takes up too much of my time. They said as a Grade - 8 student, I should focus on my studies. They're worried that if I keep doing volunteer work, my grades will go down. They advised me to give up my volunteer work. I know my parents care about me and my studies are important. But I don't want to stop volunteering. I think I can balance study and volunteer work. To be honest, I'm not sure what to do. How can I make my parents understand that volunteer work is good for me and it won't do harm to my study? Please give me some suggestions.
Thanks a lot!
Yours,
Xiao Fang
(
A. She was afraid.
B. She was happy.
C. She was curious.
D. She was upset.
(
A. Much money.
B. Health.
C. Some new friends.
D. High grades.
(
A. They think it's too dangerous.
B. They think it costs too much money.
C. They think it will not do good to her studies.
D. They think she is too young to do it.
(
A. I can do well in both study and volunteer work.
B. I can make full use of my time.
C. I will give up doing volunteer work.
D. I will only do well in the volunteer work.
(
A. To ask her friend to do volunteer work with her.
B. To share her happy experience with her friend.
C. To help her friend with her schoolwork.
D. To ask her friend for some advice.
Dear Lingling,
How time flies! How's your school life in Beijing? So many things took place in the past two months. At the beginning of this term, I signed up for a volunteer club. I felt so happy to take part in so many meaningful activities in the club. We danced on the stage for the old people and cleaned the park in our community. I felt so great when I helped others. Besides, I made new friends in the club. I am not shy any more and become more and more outgoing. But my parents don't like it. They think volunteer work takes up too much of my time. They said as a Grade - 8 student, I should focus on my studies. They're worried that if I keep doing volunteer work, my grades will go down. They advised me to give up my volunteer work. I know my parents care about me and my studies are important. But I don't want to stop volunteering. I think I can balance study and volunteer work. To be honest, I'm not sure what to do. How can I make my parents understand that volunteer work is good for me and it won't do harm to my study? Please give me some suggestions.
Thanks a lot!
Yours,
Xiao Fang
(
B
)11. How did Xiao Fang feel after joining the volunteer club?A. She was afraid.
B. She was happy.
C. She was curious.
D. She was upset.
(
C
)12. What does Xiao Fang get from volunteer work?A. Much money.
B. Health.
C. Some new friends.
D. High grades.
(
C
)13. Why don't Xiao Fang's parents support her volunteer work?A. They think it's too dangerous.
B. They think it costs too much money.
C. They think it will not do good to her studies.
D. They think she is too young to do it.
(
A
)14. What does the underlined sentence “I think I can balance study and volunteer work” mean?A. I can do well in both study and volunteer work.
B. I can make full use of my time.
C. I will give up doing volunteer work.
D. I will only do well in the volunteer work.
(
D
)15. What is Xiao Fang's purpose in writing this letter?A. To ask her friend to do volunteer work with her.
B. To share her happy experience with her friend.
C. To help her friend with her schoolwork.
D. To ask her friend for some advice.
答案:
11. B 由第五句可知,肖芳加入志愿者俱乐部后很开心。12. C 由第八句可知,肖芳在志愿者工作中交到了一些朋友。13. C 由第十二至第十四句可知,肖芳的父母不支持她的志愿者工作是因为他们认为志愿者工作会影响学习。14. A 由前两句可知,本句句意为“我认为我可以平衡学习和志愿者工作”,与 A 选项句意一致。15. D 由最后三句可知,作者的写作目的是向朋友寻求一些建议。
查看更多完整答案,请扫码查看