2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第98页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
B
①The period of time from age 13 to 19 is a very important stage of human life. During this time, we have many growing pains.
②First, school pressure is a big problem. We have lots of homework and hard tests(测试). Parents and teachers expect a lot from us. This gives us lots of stress.
③Second, we are often worried. We often compare our appearances(外貌) with others' and we feel worried because of comparison. We also compare ourselves with others in other ways, like who has more friends or better grades. And then we become less confident.
④However, we don't have to face these problems alone. People around us can help a lot. We can share our problems with our friends. We can ask for advice from our teachers. And don't forget our parents. They love us the most.
⑤Then, how can we deal with these growing pains? First, learn to relax. Many activities can help us relax. Second, everyone is different. No one is perfect. We should accept and love ourselves. Last, stop comparing ourselves with others. Focus on our own strong points.
⑥In short, growing pains are normal(正常的) in teens. If we stay positive, we can get through these hard times and become better.
(
A. Too much free time.
B. Much school pressure.
C. No friends.
D. Not knowing dream jobs.
(
A. 焦虑
B. 担忧
C. 鼓励
D. 比较
(
①Our parents.
②Our favorites stars.
③Teachers in our school.
④Our friends.
A. ①②③
B. ①③④
C. ②③④
D. ①②④
(
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
(

A. ①/②/③④/⑤⑥
B. ①②/③④/⑤/⑥
C. ①/②③/④⑤/⑥
D. ①②③/④/⑤/⑥
①The period of time from age 13 to 19 is a very important stage of human life. During this time, we have many growing pains.
②First, school pressure is a big problem. We have lots of homework and hard tests(测试). Parents and teachers expect a lot from us. This gives us lots of stress.
③Second, we are often worried. We often compare our appearances(外貌) with others' and we feel worried because of comparison. We also compare ourselves with others in other ways, like who has more friends or better grades. And then we become less confident.
④However, we don't have to face these problems alone. People around us can help a lot. We can share our problems with our friends. We can ask for advice from our teachers. And don't forget our parents. They love us the most.
⑤Then, how can we deal with these growing pains? First, learn to relax. Many activities can help us relax. Second, everyone is different. No one is perfect. We should accept and love ourselves. Last, stop comparing ourselves with others. Focus on our own strong points.
⑥In short, growing pains are normal(正常的) in teens. If we stay positive, we can get through these hard times and become better.
(
B
)6. What is the big problem according to Paragraph 2?A. Too much free time.
B. Much school pressure.
C. No friends.
D. Not knowing dream jobs.
(
D
)7. What does the underlined word “comparison” mean in Chinese?A. 焦虑
B. 担忧
C. 鼓励
D. 比较
(
B
)8. Who can we get help from when we have growing pains?①Our parents.
②Our favorites stars.
③Teachers in our school.
④Our friends.
A. ①②③
B. ①③④
C. ②③④
D. ①②④
(
B
)9. How many suggestions are there for teenagers to deal with growing pains?A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
(
C
)10. What's the structure of the passage?A. ①/②/③④/⑤⑥
B. ①②/③④/⑤/⑥
C. ①/②③/④⑤/⑥
D. ①②③/④/⑤/⑥
答案:
6. B 由第二段第一句可知,学校压力是一个大问题。7. D 由该单词所在句句意“我们总是跟别人比较外貌,因为 comparison 我们会感到焦虑”可推断,comparison 意为“比较”。8. B 由第四段可知,我们可以向朋友、老师和父母寻求帮助。9. B 通读第五段可知,本段介绍了处理成长烦恼的三个建议。10. C 通读文章可知,第一段提出青春期会有烦恼,第二、三段具体介绍会有哪些烦恼,第四、五段给出建议,第六段做总结。
查看更多完整答案,请扫码查看