2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第86页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
B
Huang Xuhua, a great scientist, devoted himself to (献身于) the career of China's nuclear submarine(中国核潜艇事业). “Loyalty (忠诚) to the country is the greatest filial piety (孝顺) to my parents.” His spirit of selfless dedication (无私奉献) and loyalty to the country inspire(激励) all the Chinese people. After knowing the story of Huang, I know I want to be an aerospace(航空航天) engineer.
I'm really interested in the universe (宇宙). It's so big and full of secrets. And I also hope to do something for China's aerospace work. I will do as much as I can to make my dream come true. First, I will study math, physics(物理), and some other subjects hard at school. Second, I will join some aerospace training classes during my holidays. Third, I'll take part in competitions and projects on aerospace to get more experience. I will also ask my parents to help me gather all the latest information about the development of aerospace.
I believe that as long as I keep working hard and never give up, I can make my dream come true.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. By asking a question.
B. By telling a story.
C. By listing numbers.
D. By telling an old saying.
(
A. A math teacher.
B. An aerospace engineer.
C. A submarine engineer.
D. A physics scientist.
(
A. It's awful.
B. It's boring.
C. It's interesting.
D. It's big.
(
① Read books about cars.
② Study hard at school.
③ Join aerospace training classes.
④ Take part in clubs.
A. ①④
B. ②③
C. ②④
D. ①②
(
A. To tell the stories of Huang Xuhua.
B. To talk about how important aerospace is.
C. To ask students to study math and physics well.
D. To introduce his dream job and plans for it.
Huang Xuhua, a great scientist, devoted himself to (献身于) the career of China's nuclear submarine(中国核潜艇事业). “Loyalty (忠诚) to the country is the greatest filial piety (孝顺) to my parents.” His spirit of selfless dedication (无私奉献) and loyalty to the country inspire(激励) all the Chinese people. After knowing the story of Huang, I know I want to be an aerospace(航空航天) engineer.
I'm really interested in the universe (宇宙). It's so big and full of secrets. And I also hope to do something for China's aerospace work. I will do as much as I can to make my dream come true. First, I will study math, physics(物理), and some other subjects hard at school. Second, I will join some aerospace training classes during my holidays. Third, I'll take part in competitions and projects on aerospace to get more experience. I will also ask my parents to help me gather all the latest information about the development of aerospace.
I believe that as long as I keep working hard and never give up, I can make my dream come true.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)6. How does the writer start the passage?A. By asking a question.
B. By telling a story.
C. By listing numbers.
D. By telling an old saying.
(
B
)7. What is the writer's dream job?A. A math teacher.
B. An aerospace engineer.
C. A submarine engineer.
D. A physics scientist.
(
D
)8. What does the writer think of the universe?A. It's awful.
B. It's boring.
C. It's interesting.
D. It's big.
(
B
)9. What will the writer do to make his dream come true?① Read books about cars.
② Study hard at school.
③ Join aerospace training classes.
④ Take part in clubs.
A. ①④
B. ②③
C. ②④
D. ①②
(
D
)10. What is the writer's purpose in writing the passage?A. To tell the stories of Huang Xuhua.
B. To talk about how important aerospace is.
C. To ask students to study math and physics well.
D. To introduce his dream job and plans for it.
答案:
6. B 通读第一段可知,文章开头讲述了黄旭华的故事,故作者是通过讲述故事来引出下文。
7. B 由第一段最后一句可知,作者梦想的职业是航空航天工程师。
8. D 由第二段第二句可知,作者认为宇宙很大并且很神秘。
9. B 通读第二段可知,为了实现他的梦想,作者会努力学习并上航空航天训练课。
10. D 通读全文可知,文章主要讲述了作者梦想的工作以及作者为实现这个梦想将采取的行动。
7. B 由第一段最后一句可知,作者梦想的职业是航空航天工程师。
8. D 由第二段第二句可知,作者认为宇宙很大并且很神秘。
9. B 通读第二段可知,为了实现他的梦想,作者会努力学习并上航空航天训练课。
10. D 通读全文可知,文章主要讲述了作者梦想的工作以及作者为实现这个梦想将采取的行动。
查看更多完整答案,请扫码查看