2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第75页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
C
Please Laugh
Some people say laughter (笑声) is the best medicine. Scientists are going to believe this. They studied laughter carefully and found it was really good for us.
So what happens when we laugh? We exercise fifteen muscles (肌肉) in our face. Laughing is also good for every organ (器官) in our body. When we laugh, we breathe quickly and exercise our face, shoulders and chest (胸部). Our blood pressure (血压) goes down and our circulations (循环系统) get better. Our heartbeat (心跳) is lower and our mind gets even better.
Every minute we laugh is the same as forty-five minutes of relaxing. Many doctors all over the world believe laughter helps us get better when we are sick. Of course, there are many kinds of laughter. We may laugh in different ways. But we all have a way of laughing that is special to us. How do you usually laugh?
(
A. Because scientists think so.
B. Because everybody thinks so.
C. Because studies prove (证明) so.
D. Because doctors say so.
(
A. Fifteen muscles of the face.
B. Fifteen muscles of the chest.
C. Every organ of our body.
D. Fifteen organs of the body.
(
A. How laughter happens.
B. What happens when we laugh.
C. When we should laugh.
D. Who can laugh.
(
A. Forty-five minutes' exercise.
B. Forty-five minutes' relaxing.
C. Forty-five minutes' thinking.
D. Forty-five minutes' study.
(
A. People laugh in the same way.
B. One should learn different ways of laughing.
C. We need to laugh for forty-five minutes every day.
D. Everyone has his or her own way of laughing.
Please Laugh
Some people say laughter (笑声) is the best medicine. Scientists are going to believe this. They studied laughter carefully and found it was really good for us.
So what happens when we laugh? We exercise fifteen muscles (肌肉) in our face. Laughing is also good for every organ (器官) in our body. When we laugh, we breathe quickly and exercise our face, shoulders and chest (胸部). Our blood pressure (血压) goes down and our circulations (循环系统) get better. Our heartbeat (心跳) is lower and our mind gets even better.
Every minute we laugh is the same as forty-five minutes of relaxing. Many doctors all over the world believe laughter helps us get better when we are sick. Of course, there are many kinds of laughter. We may laugh in different ways. But we all have a way of laughing that is special to us. How do you usually laugh?
(
C
)11. Why is laughter good for our health?A. Because scientists think so.
B. Because everybody thinks so.
C. Because studies prove (证明) so.
D. Because doctors say so.
(
A
)12. What can we exercise when we laugh?A. Fifteen muscles of the face.
B. Fifteen muscles of the chest.
C. Every organ of our body.
D. Fifteen organs of the body.
(
B
)13. What is Paragraph 2 mainly about?A. How laughter happens.
B. What happens when we laugh.
C. When we should laugh.
D. Who can laugh.
(
B
)14. Which is the same as one minute's laugh?A. Forty-five minutes' exercise.
B. Forty-five minutes' relaxing.
C. Forty-five minutes' thinking.
D. Forty-five minutes' study.
(
D
)15. What can we know from the passage?A. People laugh in the same way.
B. One should learn different ways of laughing.
C. We need to laugh for forty-five minutes every day.
D. Everyone has his or her own way of laughing.
答案:
11. C 由第一段可知,科学家们认为笑是最好的良药,他们认真研究了笑声并且发现它对我们十分有好处。
12. A 由第二段第二句可知,当我们笑的时候,我们可以锻炼到面部的15块肌肉。
13. B
14. B 由第三段第一句可知,每大笑1分钟相当于放松45分钟。
15. D 由第三段倒数第二句可知,每个人都有一种特别的笑声。
12. A 由第二段第二句可知,当我们笑的时候,我们可以锻炼到面部的15块肌肉。
13. B
14. B 由第三段第一句可知,每大笑1分钟相当于放松45分钟。
15. D 由第三段倒数第二句可知,每个人都有一种特别的笑声。
D
Hello, everyone! Today, I want to talk about the importance of staying positive. 16. ______ However, our attitude (态度) shapes our life. 17. ______ When we choose to see the bright (明亮的) side of things and focus on the good, we can get through difficult moments and feel happy. Being positive doesn't mean that everything is always perfect or easy. 18. ______ For example, if you don't do well in an exam, don't be sad. Think of it as a chance to learn more and study harder. 19. ______ When we are positive, we can make our days bright. 20. ______ So, let's have a positive heart all the time.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。
A. And I'm sure you will do better next time.
B. We will feel happy and make our friends happy, too.
C. There are always good times and bad times in our life.
D. It means that even if things get difficult, we should try to find something good in such a condition.
E. Do you know that having a positive heart can make a big difference in our life?
16.
Hello, everyone! Today, I want to talk about the importance of staying positive. 16. ______ However, our attitude (态度) shapes our life. 17. ______ When we choose to see the bright (明亮的) side of things and focus on the good, we can get through difficult moments and feel happy. Being positive doesn't mean that everything is always perfect or easy. 18. ______ For example, if you don't do well in an exam, don't be sad. Think of it as a chance to learn more and study harder. 19. ______ When we are positive, we can make our days bright. 20. ______ So, let's have a positive heart all the time.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。
A. And I'm sure you will do better next time.
B. We will feel happy and make our friends happy, too.
C. There are always good times and bad times in our life.
D. It means that even if things get difficult, we should try to find something good in such a condition.
E. Do you know that having a positive heart can make a big difference in our life?
16.
C
17. E
18. D
19. A
20. B
答案:
16. C 17. E 18. D 19. A 20. B
查看更多完整答案,请扫码查看